Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

03.12.2013 “Latvijas balzams” šogad iepircis 71 tonnu dabīgo izejvielu dzērienu ražošanai


03.12.2013“Valmiermuižas alus” Rīgā atklās “Latvijas garšu tirgotavu”!


02.12.2013Iedegta galvenā Rīgas egle


29.11.2013Ar Rīgas galvenās egles iedegšanu atklās lielāko Ziemassvētku tirdziņu Rīgā


29.11.2013Jūrmalā tūristu skaita pieaugums 14 %, tūristi uzturas ilgāk nekā vidēji valstī


29.11.2013“Latvijas balzams” 9 mēnešu rezultāti saglabā pieaugošu dinamiku


27.11.2013No 2. līdz 8.decembrim Rīgas labākie restorāni un to šefpavāri aicina izbaudīt Ziemas Rīgas restorānu nedēļas piedāvājumu


27.11.2013Ziemas Rīgas restorānu nedēļa, restorānā "3 naži"


24.11.2013Veicinās veselīgas pārtikas ražošanu un patēriņu


15.11.2013Šefpavārs Gints Aizupietis 18.novembrī iesaka galdā celt lasi un iztikt bez rasola


13.11.2013LIDO sāk piedāvāt atvērto brokastu bufeti


10.11.2013Izstāde „Iepakojums un vide” Dabas muzejā


08.11.2013Jameson Select Reserve atklāšanas svētki priecē viskija cienītājus Kalnciema kvartālā


07.11.2013Latvijas alus cienītāji noteiks jaunā Valmiermuižas portera alus recepti


06.11.2013Sāk ražot ceturto dzērienu “Rīgas Dīva” sērijā


30.10.2013Viens no lielākajiem ēdināšanas uzņēmumiem Latvijā LIDO, sadarbībā ar Baltijā lielāko kafijas ražotāju


30.10.2013“Latvijas balzams” veikali: ministrijas rosinātais dabas resursa nodoklis ir nepārdomāts.


29.10.2013„Spilva” palielina jaudas. Šī gada deviņu mēnešu investīciju apjoms – 420 000 eiro


28.10.2013KP atļauj AB „Linas Agro Group” iegādāties vistas gaļas ražotnes


27.10.2013PVD informē par inspektoru atpazīstamību


24.10.2013Novembra sākumā ikvienu gardēdi priecēs Tallinas restorānu nedēļa


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts