Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas


30.10.2024Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums


29.10.2024Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns


18.10.2024Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!


10.09.2024Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


04.09.2024 Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu


03.09.2024Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās


29.08.2024Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.


28.08.2024No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


07.08.2024Ceļvedis sēņotājiem: Noderīgi ieteikumi meža velšu apstrādei


07.08.2024Baltijas valstu militārais mantojums tiks apvienots kopīgā tūrisma piedāvājumā


28.07.2024Tūrisma asociācija uzsāk pretendentu vērtēšanu Kurzemes tūrisma gada balvai Lielais Jēkabs 2024


17.07.2024Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē


10.07.2024Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas


05.07.2024 Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus


30.06.2024Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā


22.06.2024Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


22.06.2024Mājas Kafejnīcu Dienas sākas 29. jūnijā!


22.06.2024Kā pareizi un droši pagatavot Līgo svētku maltīti uz ugunskura: praktiski padomi un receptes


20.06.2024Restorāna “Hercogs” šefpavārs Andris Rūmītis Jāņos iesaka eksperimentēt ar jaunām garšām


12.06.2024Piesaki savus izcilākos produktus dalībai prestižā pārtikas kvalitātes konkursā The Baltic Taste Award!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts