Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
25.03.2023
Siguldas novadā - Pavasara Restorānu nedēļa, Pavasaris karotē
18.03.2023
Riga Street Food festivāls Vecrīgā
11.03.2023
ProWein 2023 Diseldorfā
28.02.2023
Kafijas tuvākā nākotne: kā mainās nozare un dzēriens mūsu krūzītēs?
17.02.2023
Slovēnijā atvērtas jaunas Mogotel pārvaldītas zīmola Ibis Styles viesnīcas
15.02.2023
Pasaules labākā vinziņa titulu saņem Raimonds Tomsons
23.01.2023
Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī
21.01.2023
Pavāru klubam jauns prezidens - Artūrs Arnicāns
20.01.2023
Ko iegūst cilvēks un planēta, ceļot galdā tikai augu valsts produktus?
18.01.2023
Mogotel atvēris savu pirmo viesnīcu Siguldā - Rixwell Segevold Hotel
09.01.2023
Četri neparasti notikumi Valmiermuižā jeb kāpēc Valmiermuiža bija lepnāka par pašu Valmieru
02.01.2023
Saulkrastu pilsētā izveidots jauns vides objekts
02.01.2023
airBaltic paziņo par sadarbību ar SIXT
01.01.2023
Berlīnes Zaļā nedēļa no 20.- 29.01.2023.
20.12.2022
Ieteikumi svētku galda rotāšanai
09.12.2022
Kuldīgā svin ziemu ar gardēžu tradīcijām
25.10.2022
Vegāniem draudzīga konditoreja
25.10.2022
No Lisabonas līdz Tallinai – top pasaules pilsētas attālinātajam darbam
25.10.2022
Aptaujā atklājās- hotdogs ir iecienīta ātrā uzkoda jauniešu vidū
18.10.2022
17. Oktobris - 30. Oktobris Rudens Rīgas restorānu nedēļa
24.09.2022
Starptautiskā dzērienu izstāde Wine & Gourmet Japan kļūs par ProWine Tokyo
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties