Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
21.02.2019
Michelin Nordic Countries Guide 2019 -trīs īpašas balvas
18.02.2019
Global chef challenge European
15.02.2019
Reaton profesionāļu dienas 2019 - galerija
14.02.2019
Nogaršot izcilu olīveļļu un vīnu
12.02.2019
Lauku tūrisma uzņēmējus aicina pieteikties- Atvērtajām dienām laukos
11.02.2019
Reaton Profesionāļu dienas 2019'- 12. un 13. februārī
10.02.2019
Latvijas pārtikas produktu ražotāju tirdzniecības misija Dienvidkorejā (Seulā)
08.02.2019
Jaunais-Hercogs ģimenes restorāns Ādažos aicina dariniekus
05.02.2019
Pāvels Gurjanovs stāsta par pieredzi gatavojoties Bocused'Or konkursam (video)
04.02.2019
Lietuvas vēstniecībā Rīgā notikusi Aukštaitijas un Žemaitijas tūrisma potenciāla prezentācija
03.02.2019
Jaunā koncepta restorāns ATVĒRTS ir atvērts
02.02.2019
Balttour 2019 ietvaros apbalvo labākos nozares speciālistus
02.02.2019
Informācija par Latvijā ievesto Polijas izcelsmes gaļu
30.01.2019
76% Latvijas iedzīvotāju maize ir ikdienas ēdienkartē, visvairāk maizi ēd Latgalē
26.01.2019
Februārī durvis vērs jauna koncepta restorāns- ATVĒRTS
25.01.2019
26. janvārī - Gardēžu festivāls Siguldā
25.01.2019
Projekta Baltic Sea Food prezentācija izstādē-Internationale Grüne Woche
24.01.2019
BALTTOUR FORUMS 30. janvārī
23.01.2019
6.-7.02.Starptautisko augļu un dārzeņu loģistikas izstāde Berlīnē
22.01.2019
Konkursa SkillsLatvia 2019 pusfinālā startēja labākie topošie viesmīļi un pavāri
21.01.2019
Sākas ikgadējais muzikālais konkurss -Ineses Galantes talanti
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties