Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

30.11.2020Richberry – bērna pārtikas alerģija mudināja radīt jaunu produktu


27.11.2020Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus


27.11.2020Uz Ziemassvētkiem laiž klajā īpašu Rīgas Melno Balzamu ar šokolādes un piparmētru garšu


25.11.2020Eksperti: Latvijā būtu jāveicina bioloģiskās pārtikas ražošana un patēriņš


20.11.2020Birštonas kūrorts karantīnas laikā piedāvā apvienot attālināto darbu un atpūtu


16.11.2020Liepājas uzņēmums “Tiamo grupa” atver vēl vienu Čili Pizza Rīgā


12.11.2020Uzturs ārpus mājas un maltīšu regularitāte – pētījumā noskaidroti galvenie bērnu uztura izaicinājumi


12.11.2020Latvijā radīts rets džins – smiltsērkšķu Cross Keys Gin


04.11.2020Pagarināts eko programmas termiņš: iedzīvotājiem iespēja nodot pārstrādei metāla virtuves piederumus


30.10.2020airBaltic uzsāks lidojumus uz jauno Berlīnes Brandenburgas lidostu


30.10.2020Koncertzāle Lielais dzintars nedēļas nogalē atzīmēs 5 gadu jubileju


28.10.2020Vidzemes tūrisma piedāvājumi starp finālistiem konkursā Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2020


28.10.2020Kulinārā tūrisma piedāvājums rudenim - Rudzu ceļš


27.10.2020Valmiermuižas alus pārdošana deviņos mēnešus kritusies par 1%


23.10.2020Starptautiskais Ziemassvētku ceļojums - lielākais starptautiskais labdarības pasākums Rīgā


23.10.2020Gruzijas vīns – garša, kas jāiepazīst pakāpeniski


23.10.2020Iedzīvotāji nodevuši pārstrādei vairāk nekā vienu tonnu pannu un katlu


22.10.2020Pasaules slavenākajā pavāru konkursā Bocuse d’Or Eiropa piedalījās Latvijas komanda


22.10.2020Trīs drosmīgie Maskavā: biznesa stundas no restorāniem, kuri atvērās krīzes laikā


22.10.2020Pētījums: 41% Latvijas iedzīvotāju pandēmijas iespaidā ir mainījis savus ikdienas ēšanas paradumus


16.10.2020Notiks Cēsu rudens restorānu nedēļa


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts