Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
30.11.2020
Richberry – bērna pārtikas alerģija mudināja radīt jaunu produktu
27.11.2020
Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus
27.11.2020
Uz Ziemassvētkiem laiž klajā īpašu Rīgas Melno Balzamu ar šokolādes un piparmētru garšu
25.11.2020
Eksperti: Latvijā būtu jāveicina bioloģiskās pārtikas ražošana un patēriņš
20.11.2020
Birštonas kūrorts karantīnas laikā piedāvā apvienot attālināto darbu un atpūtu
16.11.2020
Liepājas uzņēmums “Tiamo grupa” atver vēl vienu Čili Pizza Rīgā
12.11.2020
Uzturs ārpus mājas un maltīšu regularitāte – pētījumā noskaidroti galvenie bērnu uztura izaicinājumi
12.11.2020
Latvijā radīts rets džins – smiltsērkšķu Cross Keys Gin
04.11.2020
Pagarināts eko programmas termiņš: iedzīvotājiem iespēja nodot pārstrādei metāla virtuves piederumus
30.10.2020
airBaltic uzsāks lidojumus uz jauno Berlīnes Brandenburgas lidostu
30.10.2020
Koncertzāle Lielais dzintars nedēļas nogalē atzīmēs 5 gadu jubileju
28.10.2020
Vidzemes tūrisma piedāvājumi starp finālistiem konkursā Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2020
28.10.2020
Kulinārā tūrisma piedāvājums rudenim - Rudzu ceļš
27.10.2020
Valmiermuižas alus pārdošana deviņos mēnešus kritusies par 1%
23.10.2020
Starptautiskais Ziemassvētku ceļojums - lielākais starptautiskais labdarības pasākums Rīgā
23.10.2020
Gruzijas vīns – garša, kas jāiepazīst pakāpeniski
23.10.2020
Iedzīvotāji nodevuši pārstrādei vairāk nekā vienu tonnu pannu un katlu
22.10.2020
Pasaules slavenākajā pavāru konkursā Bocuse d’Or Eiropa piedalījās Latvijas komanda
22.10.2020
Trīs drosmīgie Maskavā: biznesa stundas no restorāniem, kuri atvērās krīzes laikā
22.10.2020
Pētījums: 41% Latvijas iedzīvotāju pandēmijas iespaidā ir mainījis savus ikdienas ēšanas paradumus
16.10.2020
Notiks Cēsu rudens restorānu nedēļa
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties