Receptes -
24.06.2022
Biezpiens – 1 kg
Piens – 3 l
Olas – 4 gab.
Sviests – 70 g
Ķimenes – 2–3 saujas
Sāls – 1 ēdamk.
13.02.2020
09.02.2020
Apmēram 8 porcijām
Sastāvdaļas
400 g konditorejas mīklas
Milti darba virsmas nokaisīšanai
Pildījumam
250 g rikotas siera
250 g maskarpones siera
Sula un norīvēta miziņa no 1 citrona
125 g Dansukker baltā smalkā cukura
6 olas dzeltenumi
6 olu baltumi
20.12.2019
4 personām
Sastāvdaļas
10 žāvētas vīģes
14 dateles bez kauliņiem
5 apelsīni
3 ēd.k apelsīnu liķieris
17.12.2019
08.12.2019
Vēlaties svētkos ēst dabisku, garšīgu gaļu, jēra gaļa ir ļoti ieteicama.
Iesakām svētku reizei pagatavot šo burvīgo jēra kājas cepeti, kas
marinēts ar rozmarīnu, ķiplokiem un citronu.
21.06.2019
Sastāvdaļas gaļas iesmiņiem
1 kg cūkgaļa
Marinādei
500 ml kefīrs vai baltais jogurts bez garšas
3 gb ķiploku daiviņas
1 buntīte dilles
5 gab smaržīgie pipari (saspiestas)
7 ēd.k. ķimenes (saspiestas)
1 ēd. k. medus
1/2 tējk. čili (svaigs vai pulveris)
sāls pēc garšas
08.04.2019
6-8 gab.
Laiks: 1,5 stunda
Sastāvdaļas
Mīklai
250 g sviesta
150 g miltu
2 ēdamkar. ūdens
2 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
Rabarberu pildījumam
400 g rabarberu
45 g Dansukker baltā cukura
11.02.2019
10.02.2019