Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes - zupas

Salāti un uzkodas Uzkodas Zupas un buljoni zupas Pamatēdieni Jēra gaļas pamatēdieni Konditoreja, miltu izstrādājumi Konditorea, miltu izstrādājumi konditorija, miltu izstrādājumi Dzērieni bezalkoholiskie Dzērieni ar alkoholu Medījumu gaļa Piedevas pamatēdieniem Zivju pamatēdieni Zivju pamatēdieni Deserti Latviešu tradicionālie ēdieni Āzijas virtuve Ievārījumi, džemi, kompoti Ievāriīumi, džemi kompoti
22.02.2016

Siera zupa

sastāvdaļas:

400 g kartupeļi
200 g burkāni
100 g saldēti zaļie zirnīši
400 g ziedkāposti
170 g kausētais siers
300 ml saldais krējums
buntīte zaļumi 
1800 ml ūdens
sāls un mazliet cukurs pēc garšas
 ½ tējk melnas sinepju sēklas, kurkuma, karijs



Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts