Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
24.03.2021
87 tūrisma pakalpojumu sniedzēji saņem Gājējam draudzīgs zīmi
17.03.2021
Īpaša brokastu karstmaize gavēņa laikā – iesaka šefpavārs Raimonds Zommers
11.03.2021
Amber Beverage Group investē 15,5 miljonus eiro automatizētās noliktavas iekārtās
10.03.2021
Enerģijas lādiņš katrā maltītē – riekstu dažādais pielietojums
10.03.2021
2021. gads pārtikas mazumtirdzniecībā sācies ar deflāciju
07.03.2021
airBaltic kā viena no pirmajām lidsabiedrībām pasaulē izmēģinās IATA Travel Pass
07.03.2021
Ēdiens līdzi ņemšanai: draudzīgs lietotājam, bet vai arī videi?
07.03.2021
Pasažieru plūsma Eiropas lidostās 2020.gadā sarukusi līdz 1995.gada līmenim
07.03.2021
Būtiski audzis videi nedraudzīgo vienreizlietojamo trauku un krūžu patēriņš
02.03.2021
Uzņēmēju noskaņojums pagaidām neuzlabojas
28.02.2021
Vēlies ēst veselīgi, bet slinkums gatavot?
22.02.2021
Zīmola produkti pārtikas industrijā – kāpēc tos pērkam?
19.02.2021
Divas vienkāršas receptes, kas bērniem liks iemīlēt zivis no šefpavāra Raimonda Zommera
19.02.2021
Šovasar durvis vērs ekskluzīvs restorāns TAURO
11.02.2021
Amber Beverage Group vadītāja atzīta par gada labāko uzņēmuma vadītāju
10.02.2021
Drošas iepirkšanās ceļvedis – ko ņemt vērā, dodoties uz veikalu
08.02.2021
COCA-COLA HBC UN NEMIROFF VODKA PAPLAŠINA PARTNERĪBU BALTIJĀ
03.02.2021
Pētījums: Saldumi un pusfabrikāti bērnu uzturā nonāk biežāk nekā augļi vai graudaugi
02.02.2021
Ierasto produktu gardās alternatīvas: kā ikdienā ēst veselīgāk?
29.01.2021
Kā Covid-19 laikā baudīt kafejnīcas cienīgus dzērienus savā virtuvē
29.01.2021
Aicina piedalīties pasākumos- Atvērtās dienas laukos un Mājas kafejnīcu dienas
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties