Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

24.03.202187 tūrisma pakalpojumu sniedzēji saņem Gājējam draudzīgs zīmi


17.03.2021Īpaša brokastu karstmaize gavēņa laikā – iesaka šefpavārs Raimonds Zommers


11.03.2021Amber Beverage Group investē 15,5 miljonus eiro automatizētās noliktavas iekārtās


10.03.2021Enerģijas lādiņš katrā maltītē – riekstu dažādais pielietojums


10.03.20212021. gads pārtikas mazumtirdzniecībā sācies ar deflāciju


07.03.2021airBaltic kā viena no pirmajām lidsabiedrībām pasaulē izmēģinās IATA Travel Pass


07.03.2021Ēdiens līdzi ņemšanai: draudzīgs lietotājam, bet vai arī videi?


07.03.2021Pasažieru plūsma Eiropas lidostās 2020.gadā sarukusi līdz 1995.gada līmenim


07.03.2021Būtiski audzis videi nedraudzīgo vienreizlietojamo trauku un krūžu patēriņš


02.03.2021 Uzņēmēju noskaņojums pagaidām neuzlabojas


28.02.2021Vēlies ēst veselīgi, bet slinkums gatavot?


22.02.2021Zīmola produkti pārtikas industrijā – kāpēc tos pērkam?


19.02.2021Divas vienkāršas receptes, kas bērniem liks iemīlēt zivis no šefpavāra Raimonda Zommera


19.02.2021 Šovasar durvis vērs ekskluzīvs restorāns TAURO


11.02.2021Amber Beverage Group vadītāja atzīta par gada labāko uzņēmuma vadītāju


10.02.2021Drošas iepirkšanās ceļvedis – ko ņemt vērā, dodoties uz veikalu


08.02.2021COCA-COLA HBC UN NEMIROFF VODKA PAPLAŠINA PARTNERĪBU BALTIJĀ


03.02.2021Pētījums: Saldumi un pusfabrikāti bērnu uzturā nonāk biežāk nekā augļi vai graudaugi


02.02.2021Ierasto produktu gardās alternatīvas: kā ikdienā ēst veselīgāk?


29.01.2021Kā Covid-19 laikā baudīt kafejnīcas cienīgus dzērienus savā virtuvē


29.01.2021 Aicina piedalīties pasākumos- Atvērtās dienas laukos un Mājas kafejnīcu dienas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts