Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
19.12.2016
Latvijas iedzīvotāju garšvielu top 3 – melnie pipari, sāls un vaniļa
19.12.2016
World Class – nevis viens, bet trīs soļi pretī izkoptai bāru kultūrai
16.12.2016
Svētku pasākumi Kalnciema kvartālā
15.12.2016
Svētku priekšvakarā izlaiž limitētas sērijas “Rīgas Melno Balzamu Upeņu”
14.12.2016
Ziemassvētkos – sarkano, bet Jaungadā – dzirkstošo!
14.12.2016
Varēs saņemt atbalstu garneļu audzēšanai
13.12.2016
Rīgā trešajā ceturksnī palielinājies tūristu skaits
13.12.2016
“Latvijas balzams” ražotie dzērieni šogad saņēmuši 11 starptautiskus apbalvojumus
13.12.2016
Itālijas vēstniecība Rīgā rīko īpašus pasākumus
12.12.2016
Iepazīsti Londonas restorānus
12.12.2016
15 fakti par viskiju, kurus tu noteikti nezināji
09.12.2016
Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā ir palielinājies
07.12.2016
Latvijas pārstāvji gūst panākumus konkursā EuroSkills 2016 2016
06.12.2016
17. decembrī Valmiermuižā svinēs Ziemas saulgriežus
06.12.2016
Zināmi oficiālie Eiropas gastronomijas reģiona suvenīri
06.12.2016
Andris Reizenbergs: Rīgā, tāpat kā citviet pasaulē, būtu jāievieš bāru un restorānu limits
05.12.2016
Oktobrī rūpniecības produkcijas, tajā skaitā pārtikas produkcijas apjoms pieauga
03.12.2016
Ziemassvētku laikā notiks vairāki bezmaksas pasākumi
03.12.2016
Ziemassvētku izrādes un koncerti Kalnciema kvartālā
02.12.2016
Uz Ziemassvētku labdarības tirdziņu aicina Ārvalstu vēstniecības Latvijā
01.12.2016
Konkursā Electrolux Ideas Lab uzvar „Watch Your self”
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties