Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

23.05.2024Pārtikas uzņēmumi aicināti pieteikt vegāniskus produktus Gada augu produkts 2023


23.05.2024Vēl līdz 31.maijam iespēja nodot pārstrādei metāla virtuves piederumus


01.05.2024Pārgājienu aktīvās sezonas jaunumi


30.04.2024Kuldīgā tiek atjaunota garda tradīcija "Kūka + kafija"


30.04.2024 Fazer Bakery Baltic apsver iespēju koncentrēt ražošanu Ogrē


15.04.2024Aizvadīts jau 3.starptautiskais konkurss ”Learn, Know, Do, Can, Show”


11.04.2024Veiksmīgi noslēgusies AEHT sagatavošanas konference Rīgā


23.03.2024 Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!


01.03.2024Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē


04.02.2024 Kas drošāks- steiks vai nageti


04.02.2024Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai


17.12.2023Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem


22.11.2023Ir nācis klajā pirmais MICHELIN ceļvedis Latvijā


16.11.2023 Ēdienu inovācijas un hibrīdēdieni ilgtspējīgai pārtikas nozarei


16.11.2023Kuldīga aicina uz uguns un šokolādes maģijas piedzīvojumu Kuldīgas Restorānu nedēļā 2023


28.10.2023Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!


28.10.2023 Lidostā Rīga atvērts Caffeine


02.10.2023MICHELIN ceļvedis ierodas Latvijā


16.09.2023Bocuse d’Or Latvijas atlasē uzvar restorāna Ferma šefpavārs Nils Ģēvele


29.08.2023Vai kafija patiešām ir studentu produktivitātes labākais draugs?


28.08.2023Aktīva vai relaksējoša atpūta uz ūdens Lietuvā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts