Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
23.05.2024
Pārtikas uzņēmumi aicināti pieteikt vegāniskus produktus Gada augu produkts 2023
23.05.2024
Vēl līdz 31.maijam iespēja nodot pārstrādei metāla virtuves piederumus
01.05.2024
Pārgājienu aktīvās sezonas jaunumi
30.04.2024
Kuldīgā tiek atjaunota garda tradīcija "Kūka + kafija"
30.04.2024
Fazer Bakery Baltic apsver iespēju koncentrēt ražošanu Ogrē
15.04.2024
Aizvadīts jau 3.starptautiskais konkurss ”Learn, Know, Do, Can, Show”
11.04.2024
Veiksmīgi noslēgusies AEHT sagatavošanas konference Rīgā
23.03.2024
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
01.03.2024
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
04.02.2024
Kas drošāks- steiks vai nageti
04.02.2024
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
17.12.2023
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem
22.11.2023
Ir nācis klajā pirmais MICHELIN ceļvedis Latvijā
16.11.2023
Ēdienu inovācijas un hibrīdēdieni ilgtspējīgai pārtikas nozarei
16.11.2023
Kuldīga aicina uz uguns un šokolādes maģijas piedzīvojumu Kuldīgas Restorānu nedēļā 2023
28.10.2023
Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!
28.10.2023
Lidostā Rīga atvērts Caffeine
02.10.2023
MICHELIN ceļvedis ierodas Latvijā
16.09.2023
Bocuse d’Or Latvijas atlasē uzvar restorāna Ferma šefpavārs Nils Ģēvele
29.08.2023
Vai kafija patiešām ir studentu produktivitātes labākais draugs?
28.08.2023
Aktīva vai relaksējoša atpūta uz ūdens Lietuvā
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties