Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
21.03.2019
Norvēģijā atklāts Eiropā pirmais zemūdens restorāns Under
20.03.2019
Starptautiskais Taste & Quality Institute - iTQi
20.03.2019
2020. gadā no 28.-31. jūlijam Sanktpēterburgā notiks Worldchefs Congress
20.03.2019
Viesos gaida vairāk kā 100 agrotūrisma saimniecības Latvijā un Lietuvā
19.03.2019
Pop-up restorāns Vakars uz ezera atklās sezonu 25. maijā
16.03.2019
Pasaulslavenajā konkursā Bocuse d'Or piedalīsies arī Latvijas pavārmeistari
16.03.2019
airBaltic kļūst par vadošo lidsabiedrību Tallinā
15.03.2019
Atvērta vēl viena Pica Lulū
14.03.2019
SIA MOGOTEL grupa paplašinās, pievienojot RIJA VEF HOTEL
13.03.2019
Siera pasniegšanas gudrības
10.03.2019
Restorānu nedēļa Kuldīgā no 11.- 17. martam
10.03.2019
Rīgas restorānu nedēļa no 22.-28. aprīlim
08.03.2019
Lauku ceļotāja biedru kopsapulce un seminārs interesentiem
06.03.2019
Tūristu skaits Rīgā sasniedz rekordu - 3,5 miljonus gadā
04.03.2019
No 22.05.-26.05. Latviabeerfest 2019
01.03.2019
No 1. marta kāpis akcīzes nodoklis alkoholam
27.02.2019
Latvijas šefpavāri gūst pieredzi prestižajā Eiropas Global Chefs Challenge konkursā
26.02.2019
Diskusija par tūrisma un viesmīlības jomām
23.02.2019
Eiropas Global Chefs Challenge pusfināla rezultāti – Latvijai godalga
21.02.2019
Turpmāk mazā daudzumā varēs pārdot arī kazas svaigpienu
21.02.2019
Michelin Nordic Countries Guide 2019 jaunās zvaigznes
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties