Raksti
25.11.2016
“Rīgas Melnā Balzama” kausu šogad iegūst bārmenis no Ukrainas. Labākā no Latvijas bārmeņiem – Marina Vinogradova – 6.vietā.
25.11.2016
Ziemas tumšie vakari arvien vairāk liek palikt mājās, taču tas nav iemesls, lai nerīkotu ballītes. Tieši tagad ir laiks izkopt dzērienu gatavošanas prasmes un atklāt sevī īstu bārmeni. Lai dzērieni būtu nevainojami
24.11.2016
Iepriekšējā rakstā mēs dalījāmies ar pieredzi, ko bijām ieguvuši, komunicējot ar dažādiem restorāniem par piegādes tēmu restorānā. Šoreiz mēs pastāstīsim par iikoDelivery instrumentiem
17.11.2016
18. novembris ir ne tikai valsts svētki, bet arī svētki ģimenēm, jo visiem kopā ir iespēja svinēt Latvijas dzimšanas dienu, atcerēties par vērtībām un pie kopīgi klāta galda ļauties sarunām.
11.11.2016
Novembris ir sarkanās un baltās krāsas laiks. Svētku sajūtu var lieliski papildināt šo krāsu kontrastu izmantojot arī ēdienu pagatavošanā, piemēram, uzmeistarojot baltsarkanu pannakotu ar granātābolu želeju
10.11.2016
Pupiņas jau sen ir iecienījuši daudzi veģetārieši. Kā zināms tās satur daudz olbaltumvielu, šķiedrvielu un mikroelementus-kalcijs, dzelzs, magnijs, cinks. kā arī satur vitamīnus A, C, E un B
10.11.2016
Mārtiņdienu svin vairākas Eiropas tautas, un katrai no tām ar šo dienu saistās savas ieražas un tradīcijas. Vācieši Mārtiņos ceļ galdā zoss
06.11.2016
03.11.2016
Šobrīd piegādes tirgus aug ar katru dienu, neraugoties uz restorānu tirgu, kas pašreiz ir visai nekustīgā pozīcijā. Mēs nolēmām izanalizēt, kāpēc tā notiek
28.10.2016
Tendence, kuru aizvien biežāk var sastapt ēdināšanas iestādēs, ir ēdienu piegāde.
20.10.2016
Daudzi uzņēmēji uzskata, ka, pārvaldot restorānu, viņi var mierīgi tikt galā bez automatizācijas sistēmām. Restorāna vadītāji uzskata, ka speciālās programmas
18.10.2016
Zeltainais rudens tikai tad pilnvērtīgi nosvinēts, ja virtuvē ir tapis kāds gardums no dzeltenā ķirbja. Un nemaz nav jāgaida Helovīns, lai taptu zupa, sacepums vai kūka.
11.10.2016
Tūrisms Latvijā ir viena no nedaudzajām nozarēm, kas pēdējo gadu laikā attīstās ar augšupejošu līkni. Tomēr, lai spētu piedāvāt pievilcīgu un konkurētspējīgu produktu nozares uzņēmējiem arvien jāseko tirgus attīstībai
10.10.2016
Šodien Rīgā sākas jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja
09.10.2016
Veselīgs dzīvesveids ar sabalansētām maltītēm un sportošanu lielai daļai cilvēku ir kļuvusi par nepieciešamību un patīkamu atkarību
06.10.2016
Izstāde “Tallinn FoodFest 2016” gaida apmeklētājus: profesionāļus no 27. līdz 28.10. un visus interesentus- “Gardēžu dienā” 29.10.
05.10.2016
Rudens Rīgas restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni aicina gardēžus baudīt izsmalcinātus ēdienus par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti.
03.10.2016
Izstādē tiekas HoReCa nozare, pārtikas ražotāji, vairum un mazumtirgotāji, iepakojumu ražotāji u.c. ar pārtikas nozari saistīti uzņēmumi.
02.10.2016
Kartupeļi ar sēņu mērci, deserti un biezzupas ir tikai daži ēdieni, no kuriem mēdz izvairīties cilvēki, kas cenšas ēst veselīgi un domā par savu figūru.
26.09.2016
Latvijas tirgu plašu popularitāti iegūst vietējiem uzņēmējiem jauna restorānu automatizācijas sistēma iiko (aiko).
21.09.2016
Semināru-degustāciju vadīja “Pavāru Kluba” biedrs Artūrs Freibergs – jauns, talantīgs un enerģisks pavārs, kurš prezentēja