Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

20.10.2016

Kāpēc NEDRĪKST ATLIKT automatizācijas sistēmas ieviešanu Jūsu restorānā?

Daudzi uzņēmēji uzskata, ka, pārvaldot restorānu, viņi var mierīgi tikt galā bez automatizācijas sistēmām. Restorāna vadītāji uzskata, ka speciālās programmas, kas atvieglo restorāna darbu, ir luksus prece, kas prasa lielas investīcijas. Pārsvarā tā domā restorānu vadītāji, kuri pārvalda restorānu ar mazu platību vai arī iesācēji šajā biznesa sfērā. 

Taču lielākā restorāna vērtība ir laiks, kuru ir jāvelta restorāna attīstībai, un tieši – personāla apmācībai, mārketingam, konkurentu piedāvājuma analīzei un jaunu piedāvājumu izveidei. Automatizācijas sistēma palīdz atslogot restorāna vadītāju no svarīgiem, bet laikietilpīgiem uzdevumiem – noliktavas uzskaites, darbinieku kontroles, finanšu rādītāju analīzes, ļaujot nodarboties ar sava biznesa attīstību. 

Lai darba steigā neaizmirstu kādu svarīgu faktoru vai rādītāju, restorāna vadītājam ir nepieciešams labs palīgs, kas automatizēs restorāna darbu, atvieglos ikdienas pienākumus un ieviesīs mierpilnu atmosfēru Jūsu uzņēmumā!
Restorānu automatizācija palīdz uzņēmējam tādos jautājumos, kā:


-    Personāla kontrole (vieglāka grafiku izveide, kavējumu reģistrācija, motivācijas programmas u.c.)
-    Virtuves komunikācijas uzlabošana ar viesmīļiem
-    Iepirkumu optimizācija
-    Iztrūkumi
-    Restorāna notikumu monitorings tiešā laikā
-    OLAP atskaites par restorāna darbības efektivitāti 

Tā ir tikai daļa no automatizācijas priekšrocībām!
Kopā mēs varam padarīt restorāna biznesu modernāku un ienesīgāku!
Atvieglo darbu sev un piedāvā izcilu servisu saviem viesiem!


Kristina Jemeļjanova


SMARTTEK piedāvā inovatīvu automatizācijas sistēmu iiko restorāniem, bāriem un kafejnīcam
Zemitāna iela 2b, LV-1012, Rīga
Mob. Talr. +371 28803447
kristina.jemeljanova@smarttek.lv
www.smarttek.lv
Facebook

  

Saistītie raksti

Kartupeļu klimpas ar bekonu (recepte)
Aizsērējusi kanalizācija – jācīnās ar cēloņiem nevis sekām
Kā cept zivis
Rīgas restorānu nedēļa. 28. oktobris- 10. novembris
Avokado un German Andress Kuoto Silva


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts