Semināru-degustāciju vadīja “Pavāru Kluba” biedrs Artūrs Freibergs – jauns, talantīgs un enerģisks pavārs, kurš prezentēja Farm Frites jaunos produktus, kā arī dalījāsar jaunām idejām un konceptiem, kā dažādot ēdienkarti ar produktiem no Farm Frites sortimenta.
Farm Frites sortimentā ir plašs kartupeļu frī, uzkodu un citu produktu klāsts, tajā skaitā veģetārās virtuves cienītājiem. Seminārā-degustācijā apmeklētājiem bija iespēja klātienē iepazīties ar sortimentu, uzzināt par produktiem un to pagatavošanu.
Farm Frites Finest un Farm Frites Premium frī
Jau zināmie Farm Frites Finest un Farm Frites Premium frī ir iecienītas produktu sērijas. Šie produkti ir viegli un ātri pagatavojami, ar augstu kvalitāti un lieliskugaršu.
Ne mazāk svarīgs ir apetīti rosinošais produktu izskats. Degustācijas laikā varēja pārliecināties par produktu kvalitāti, augsto efektivitāti un lielisko garšu.
Uzkodas
Pavārs Artūrs Freibergs patīkami pārsteidza ar gardu uzkodu plati, kas lieliski piemērota kā starteris vai uzkoda pie dzērieniem. Savukārt „meksikāņu kartupeļu bumbiņas” un pikantie vistas spārniņi ir gardums asāku ēdienu cienītājiem.
Brie Bites, Cream Cheese Jalapeno, Camem bert Bites un citi šīs sērijas produkti ir aromātiski, gardi, gatavoti kraukšķīgā panējumā ar sulīgu pildījumu. Pavāra Freiberga gaumīgais servējums vēl pastiprināja vēlmi nogaršot pasniegtās uzkodas.
Inovācija Quick Oven Fries
Farm Frites inovācija Quick Oven Fries, ir pirmie krāsnī ātri pagatavojamie kartupeļi frī.
Quick Oven Friesir vairākas priekšrocības:
• tie ir vienīgie frī kartupeļi, kurus gatavo krāsnī pilnībā bez pat ātri kā fritierī;
• gala produkts satur maz kaloriju un tauku, salīdzinot ar eļļā ceptiem kartupeļiem;
• vienmēr augsta un pastāvīga kvalitāte;
• apetīti rosinošs kraukšķīgums;
• ātra un ērta pagatavošana;
• ēdiena gatavošana bez smaržas;
• produkta iznākums pēc cepšanas ir 83%.
Degustācijā varēja klātienē redzēt “Quick Oven Fries” kartupeļu pagatavošanu krāsnī. Izrādās, ka “Quick Oven Fries” ir gatavi pasniegšanai pat 4-5 reizēm ātrāk nekā standarta frī, tādējādi pavārs var ietaupīt laiku un vairāk uzmanības veltīt servēšanai un dekorēšanai.
Zināms, ka parasti, cepot kartupeļu produktus, tiem ir ievērojams svara zudums šķidruma iztvaikošanas rezultātā. Jo zemāka ir mitruma pakāpe kartupeļos, jo mazāks ir svara zudums cepšanas laikā. Salīdzinājumam, cepot eļļā svaigus kartupeļus, tie zaudē līdz pat 50% no svara.
Mash de luxe
Garšīgo piedzīvojumu degustācijā papildināja vēl viens interesants produkts – kartupeļu biezenis Mash de luxe. Lai uztaisītu klasisko kartupeļu biezeni,parasti jārēķinās ar lielu laika patēriņu, turpretim Farm Frites biezeņa gatavošana aizņem maz laika, bet garša ir nevainojama.
Degustācijas dalībnieki varēja pārliecināties par produktu kvalitāti, augsto ekonomisko efektivitāti un lielisko garšu. Turklāt biezenis pagatavots no dabīgiem kartupeļiem nevis no pārslām.
Farm Frites produkti ir piemēroti dažādiem ēdināšanas uzņēmumiem: restorāniem, kafejnīcām, fast food, bistro tipa kafejnīcās, degvielas uzpildes stacijās, kulinārijās un citos uzņēmumos, kā arī gatavošanai mājās.Baudot Farm Frites produktus, restorānu viesi allaž būs apmierināti.
Ja nepaguvāt apmeklēt izstādi “Rīga Food” un šo semināru, tad vienmēr uz visiem Jūsu jautājumiem atbildēs Farm Frites pārstāve Baltijas valstīs Dina Motē:
Tel: (+371) 270 505 80
e-pasts: dina.motee@farmfrites.pl,
kura gan potenciāliem gan esošajiem klientiem piedāvā arī individuālas prezentācijas-degustācijas un konsultācijas.
Horeca