RESTORĀNA "AVALON" PIEDĀVĀJUMS
Uzkoda
Silts krēmsiera un baraviku suflē ar lauku zaļumiem, ceptiem ķirštomātiem, grauzdētu maizi un garšaugu mērci
Pamatēdiens
Grilēta (vesela) zeltplekste ar estragona sviestu, spinātu-kartupeļu biezeni un sviestā pagatavotiem burkāniem
Deserts
Biezpiena muss ar medotu rudzu maizi, aveņu mērci, smiltsērkšķu bezē un karamelizētām ķirbju sēklām vai
Uzkoda
Rudens meža sēņu dzidrā buljonzupa ar sakņu dārzeņiem un garšaugiem
Pamatēdiens
Pīlādžu un kadiķogu glazūrā pasniegta cepta pīles krūtiņa ar ingverotiem āboliem, dzeltenajām bietēm, saldo sīpolu krēmu, violeto kartupeli un dzērveņu-sarkanvīna mērci
Deserts
Ābolu tarte ar ķirbju saldējumu, sāļo karameli un svaigām ogām
RESTORĀNA "B-BĀRS" PIEDĀVĀJUMS
Uzkoda
Galerts ar meža ezera karūsu, marinētiem patisoniem un kvasa novārījumu
Pamatēdiens
Brieža gaļas terīne ar biešu-brūkleņu biezeni un ķirbju drumstalojumu
Deserts
Lavandas krēms ar smiltsērkšķu glazūru
RESTORĀNA "ČARLSTONS" PIEDĀVĀJUMS
Uzkoda
Ceptu baraviku kārtojums
Latvijas karalisko sēņu kārtojums ar svilinātu puravu, grauzdētu rudzu maizi, gaisīgu sinepju krēmu, kviešu graudiem un nelielu devu kaņepju eļļas
Pamatēdiens
Brieža gaļas duets
Pašmāju gatavoti brieža gaļas kupāti ar grilētām briežu aknām, pasniegti ar kartupeļu-ceptu ķiploku biezeni, pārklāti ar karamelizētu sīpolu džemu un brūkleņu mērci
Deserts
Cidoniju drumstalkūka
Sīrupā pagatavotas cidonijas, cidoniju kēkss kopīgā garšu izpausmē ar skābā krējuma putām un griķu medu