Raksti
Pavasara sakopšanas darbi turpinās- dažādu virsmu uzkopšanas risinājumi no Selding
Organisma attīrīšana pavasarī
Līdz ar pavasara atnākšanu nereti izjūtam vājumu, miegainību un nespēku. Šie simptomi ir sekas ziemai, kuras laikā organisms tiek ievērojami novājināts – lielāko daļu laika pavadot iekštelpās, mazāk kustoties, vairāk un neveselīgāk ēdot. Neskatoties uz šo vājumu, organismam jāspēj piemēroties jaunam dienas ritmam un laika apstākļu režīmam.
Recepte- WOK cūkgaļa ar dārzeņiem
Grilēta pikanta cūkgaļas fileja (recepte)
Bērzu sula un interesanti eksperimenti tējas gatavošanā. Recepte.
Jāņa Vaišļas un Ikara Keiša bērzu sulu tējas recepte.
Jaunības eliksīrs - zaļā tēja
Iedomāsimies zaļo tēju. Momentā garšas kārpiņas sajūt tās rūgteno garšu, acu priekšā tumšzaļās augu lapas un galvā daudz sagrābstītu faktu par zaļās tējas dziedinošo spēku un vērtīgajām vielām.
Balzams mundrumam nav tas pats kas balzams matiem jeb Neparasti jautājumi, ko „Latvijas balzams’’ saņem no patērētājiem un partneriem
Atbilstoši 1. aprīļa jeb joku dienas noskaņai alkoholisko dzērienu ražotājs AS „Latvijas balzams’’ (LB) ir apkopojis neparastākos jautājumus
Lieldienām gatavojam garšīgas olas (recepte)
Krāsotas vai kā citādi izgreznotas Lieldienu olas ir ļoti skaistas, taču, ja mazliet pacenšas, tās var padarīt gan viegli lobāmas
Lieldienu groziņi (recepte)
Pavasarī iesakām vairāk ēst maurlokus (recepte)
Ja trūkst enerģijas un darba prieka, tad jālūkojas pēc pirmajiem pavasara zaļumiem!
Fugu zivs - netradicionālās virtuves augstākā meistarklase
Fugu zivs ir pilna ar nāvējoši indīgu vielu tetrodoksīnu, taču tas netraucē tūkstošiem cilvēku sajūsminātos un baudīt šo bīstamo delikatesi. Lai to pagatavotu, pavāram ir jāiziet speciālas 3 gadu apmācības.
Produkti sievišķīgai ēdienkartei un labai pašsajūtai
Pavasarim tuvojoties, LIDO Uztura skolas vadītāja Alise Kindzule aicina sievietes rūpēties par savu pašsajūtu
„Džeimija Olivera mājas receptes” – no sirds gatavots ēdiens (receptes)
Kuram gan nepatīk ātri pagatavojama maltīte?
45% Latvijas iedzīvotāji dienā izdzer pat līdz 6 tasēm tējas
Tēja vēl aizvien ir otrs populārākais dzēriens pasaulē aiz ūdens.
Desertu receptes Valentīna dienai
LIDO šefpavāre Ilga Joma piedāvā kārdinošu desertu receptes Valentīna dienai.
Ielūdzam pavārus uz meistarklasi Gardās receptes itāļu tradīcijās
Divi šefpavāri, Simona Bucaioni (Itālija) un Raitis Ivanovs (Latvija) dalīsies ar autentiskām, klasiskām un gardām receptēm
Sv.Valentīna dienā palutināt mīļos ar garšīgu maltīti
Sv.Valentīna diena ir īstais brīdis, lai palutinātu savu mīļo ar gardām vakariņām pat tad, ja ikdienā īpaši daudz laika virtuvē nepavadāt.
Gandrīz 2 tūkstošus gadu sena tējas recepte pret gripu
“Apsaras” tējas meistars Andris Purviņš ne vienu vien reizi pabijis Ķīnā.
TOP3 atsvaidzinoši džina kokteiļi brīvdienām
Vēlies kādu atsvaidzinošu kokteili, taču nezini, ko izvēlēties? Varbūt ir vērts atcerēties mazliet piemirsto džinu un pagatavot kādu gardu dzērienu ar to?