Horeca.lv sadarbībā ar mācību centru Viesistaba aicina pavārus uz meistarklasi 18. februārī plkst. 14.00, Dzirnavu ielā 2, Rīgā.
Programmā:
Divi šefpavāri, Simona Bucaioni (Itālija) un Raitis Ivanovs (Latvija) dalīsies ar autentiskām, klasiskām un gardām receptēm, kuru galvenā sastāvdaļa ir BUFFALO MOZZARELLA CHEESE AND BELL, kas tiks ražoti Latvijā. Īpašais viesis - Dr. Marrandino (Itālija), mocarella produktu pārzinātājs.
Meistarklases ēdienkarte un degustācija
Uzkodas
1) Kapri mocarella, ovoline un našķi
2) Pica Margherita
Pirmais ēdiens
3) Sorento gnoki
4) Konkiljoni, pildīti ar ķirbi un mocarellu
Pamatēdiens
5) Mocarella un kūpināts siers ar tomātu mērci
6) Mocarella
7) Cepta rikota
8) Kūpināta baltā siera asorti
Deserts
9) Tiramisu ar bifeļu piena rikotu.
• Šefpavāru vadīta praktiska nodarbība ar dalībnieku līdzdarbošanos
• Visa nepieciešamā aprīkojuma un inventāra izmantošana
• Pierakstu materiāli
• Ēdienu degustācija
• Atbilstoša vīna degustācija
Meistarklases valodas: latviešu, angļu
Norises vieta: Wellton Terrace Design Hotel, 4. stāvā,
Dzirnavu iela 2, Rīga
Papildu informācija par meistarklasi: www.horeca.lv
Pieteikšanās: pa tālruni 20039309 vai e-pastu info@horeca.lv