Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti



09.03.2016

Kā radīt Latte Art

Latte art – (no itāļu valodas latte- piens un art- māksla) ir putota piena ieliešanas tehnika espresso kafijā. Rezultātā uz kafijas virsmas veidojas visdažādākie zīmējumi. Papildus tam zīmējumus uz kafijas virsmas var veidot ar kādu asu priekšmetu (zobu bakstāmo) vai šokolādes sīrupu.

01.03.2016

Kartupeļu laiviņas ar mizu- garšīgs jaunums no Farm Frites!

Uzkoda ar "dipi" mērci. Kartupeļi ar ieapaļo griezumu ir ideāli piemēroti, lai paņemtu "dipi" mērci. Šiem kartupelīšiem ir lieliska garša. 
Kartupeļu laiviņas ar mizu ir garda piedeva pamatēdienam. Tā piemērota gan gaļas, gan zivju ēdieniem.







25.01.2016

Augstas apkalpošanas kultūras pamatprincipi

Augstas apkalpošanas kultūras pamatprincipiIr vietas, uz kurām gribētos nākt vēl un vēl, kā arī tādas, kurām gribētos iet ar līkumu. Lielā mērā tas atkarīgs no tā, kā mēs šai vietā esam jutušies un ko piedzīvojuši. Nevar noliegt, ka restorāna, kafejnīcas, visnīcas vai arī veikala un citas iestādes imidžu lielā mērā veido apkalpojošais personāls.








03.01.2016

Vīnu degustēšana - kā pareizi izbaudīt vīnu

Vīns nav vienkārši alkoholisks dzēriens, tas ir īpašs ar to, ka tam ir bezgalīgi daudz garšas nianšu, ko var izjust tikai īpaši izbaudot vīna dzeršanas procesu. Vīnu degustēšana var kļūt par piedzīvojumu, ja to iemācās darīt pareizi.



Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts