Raksti
14.03.2016
Restorāna virtuvē ir atrodama gan tās klasika
10.03.2016
09.03.2016
Latte art – (no itāļu valodas latte- piens un art- māksla) ir putota
piena ieliešanas tehnika espresso kafijā. Rezultātā uz kafijas virsmas
veidojas visdažādākie zīmējumi. Papildus tam zīmējumus uz kafijas
virsmas var veidot ar kādu asu priekšmetu (zobu bakstāmo) vai šokolādes
sīrupu.
01.03.2016
Uzkoda ar "dipi" mērci. Kartupeļi ar ieapaļo griezumu ir ideāli piemēroti, lai paņemtu "dipi" mērci. Šiem kartupelīšiem ir lieliska garša.
Kartupeļu laiviņas ar mizu ir garda piedeva pamatēdienam. Tā piemērota gan gaļas, gan zivju ēdieniem.
29.02.2016
Restorāns ir kā miera osta, kur izcils garšas baudījums
17.02.2016
Lai mazinātu un novērstu krāpšanos ar nodokļu un citu maksājumu
17.02.2016
10.02.2016
02.02.2016
Kas gan ir labāks par rīta sākumu
29.01.2016
''Elektroniskā rinda" ir R-Keeper restorānu uzskaites sistēmas jauns
25.01.2016
Ir vietas, uz kurām gribētos nākt vēl un vēl, kā arī tādas, kurām
gribētos iet ar līkumu. Lielā mērā tas atkarīgs no tā, kā mēs šai vietā
esam jutušies un ko piedzīvojuši. Nevar noliegt, ka restorāna,
kafejnīcas, visnīcas vai arī veikala un citas iestādes imidžu lielā
mērā veido apkalpojošais personāls.
21.01.2016
14.01.2016
Pasaulē slavenākais pavārs Džeimijs Olivers
09.01.2016
Arvien vairāk cilvēku Eiropā pievērš uzmanību veselīgam uzturam
08.01.2016
Lai arī pasaulē ir daudz dažāda lieluma un kvalitātes viesnīcu
08.01.2016
Tiem, kam Jaunā gada apņemšanos sarakstā iekļauts veselīgs dzīvesveids
05.01.2016
05.01.2016
03.01.2016
Vīns nav vienkārši alkoholisks dzēriens, tas ir īpašs ar to, ka tam ir bezgalīgi daudz garšas nianšu, ko var izjust tikai īpaši izbaudot vīna dzeršanas procesu. Vīnu degustēšana var kļūt par piedzīvojumu, ja to iemācās darīt pareizi.
29.12.2015
28.12.2015