Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.03.2016

Svaigas uzkodas

3 paprikas ( dzeltenā, sarkanā un oranžā), izņet sēklas un sagriet trijstūrīšo
¼ tase skābā krējuma
1 tējk. laima sulas
1 svaigs gurķis, sagriezt kubiņos
½ glāze ķiršu tomāti
½ avokado, sagriezt kubiņos
3 ēdamk. rīvēta siers

Pagatavošana:

Atbrīvo papriku no sēklām un sagriež trijstūrīšos, kārto uz šķīvja.

Saputo krējumu un laima sulu nelielā bļodiņā.

Uz katras paprikas trijstūrīša uzliek karoti saputotā krējuma ar laimu, virsū liek gurķi, tomātiņus, avokādo, un sieru.

  

Saistītie raksti

45% Latvijas iedzīvotāji dienā izdzer pat līdz 6 tasēm tējas
Bluķa vakars un Ziemas saulgriežu svētki Brīvdabas muzejā
Svētkos mielojamies ar latviešu tradicionālajiem ēdieniem
Vīna karte- kā izvēlēties
Katras maltītes pagatavošanai jāizvēlēlās piemērotāko gaļas gabalu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts