Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

29.12.2015

Jaungada sagaidīšanas svētku galdā iederās jēra gaļas ēdieni


Jērs sīpolos

Sastāvdaļas:
puskilograms vai kilograms jēra gaļas, tāds pats daudzums sīpolu, kuri sagriezti četrās daļās.


Pagatavošana:
Sīpolus ar jēra gaļu sautē aptuveni pusotru stundu, pievieno garšvielas. Pēc tam atsevišķi novāra rīsus. Sīpolu masu varēs izmantot kā mērci pie rīsiem un sautētās gaļas.


Kur pirkt:
Svaiga Latvijas jēra gaļa
"Rikodeli gatsronomija"
Stabu iela 61, Rīga
29556995

  

Saistītie raksti

Riga Food diskusija - Vai Latvijai vajag Michelin zvaigznes?
Grilētu maltīšu cienītājiem
Viesiztabas Kazarmās kursu kalendārs marts-aprīlis
Kurš saldējums ir vislabākais, bet kuru noteikti nepirkt?
Andy Hayler par Michelin zvaigžņu sistēmu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts