Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

29.01.2016

Jauns risinājums “Elektroniskā rinda” ātrās ēdināšanas uzņēmumiem

"Elektroniskā rinda" ir R-Keeper restorānu uzskaites sistēmas jauns papildus modulis, kas ir ideāli piemērots ātrās ēdināšanas uzņēmumam un domāts personāla darba optimizēšanai un klientu rindu samazināšanai pie kasēm.

Izmantojot šo tehnoloģiju viesu apkalpošana notiek divos posmos: pasūtījuma veikšana un apmaksa tiek veikta kasē(ēs), bet gatava ēdiena izsniegšana viesiem notiek speciāli atvēlētā vietā. 

Pēc pasūtījuma apmaksas klientam tiks izdots čeks, kurā būs izdrukāts viņa pasūtījuma numurs. Nekavējoties pasūtījuma numurs parādās uz liela ekrāna sadaļā ar statusu „Tiek gatavots". 

Viesis blakus savam pasūtījuma numuram redzēs arī tekošo pagatavošanas laiku. Blakus sadaļā (“Gatavie pasūtījumi”) ir redzami pasūtījumu numuri kas gatavi izsniegšanai:


Kad pasūtījums ir sakomplektēts, atbildīgais darbinieks piešķir tam statusu „Gatavie pasūtījumi" R-Keeper sistēmā un izsniedz pēc pieprasījuma to klientam, kuram ir čeks ar atbilstošo pasūtījuma numuru. Pēc pasūtījuma izsniegšanas ātrās ēdināšanas restorāna darbinieks izdzēš numuru no viesu ekrāna.

Laikā, kad pasūtījumu nav, uz lielā ekrāna var demonstrēt reklāmu un īpašus restorāna piedāvājumus.


Risinājuma priekšrocības:
- tas ir labs veids kā saglabāt viesus: ja viesis redz rindu pie kases, viņš ļoti iespējams meklēs citas iespējas kur paēst, bet ja kase ir brīva, tad apmeklētājs labprāt pasūtīs ēdienu pie jums; 

- ir iespējams izmantot lielo ekrānu reklāmai brīdī, kad nav pasūtījumu rindā; 

- risinājums samazina klientu apkalpošanas laiku un atļauj kontrolēt pagatavošanas procesu.  

Par cenām un uzstādīšanas jautājumiem, lūdzu, zvaniet SIA „UCS” pārdošanas menedžeriem tālr. 67409470. 















  

Saistītie raksti

Saldējuma tendences 2016. gadā
Āte svētku galdam (recepte)
3 gardas receptes Ziemassvētku maltītei
KAS ĪSTI IR ROZĀ VĪNS VAI SĀRTVĪNS?
Piecas biežāk pieļautās kļūdas vistas cepeša gatavošanā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts