Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2016

Tartars

Tartars ir gaļas ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu gaļas.

To bieži pasniedz ar garšvielām- svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko, vusteras mērci u.c. 

Tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem  neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem. 












  

Saistītie raksti

Bērnu mīļākais ēdiens –cīsiņi
Ikdienišķa piena produktu uzņemšana labākai figūrai
Veselīgs uzturs
27. maijs plskt.18:00 Pavārkurss ar Raiti Ivanovu- Spānijas interesantākās uzkodas:Tapas
"Tallinn FoodFest" ir lielākā pārtikas industrijas izstāde Igaunijā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts