Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

24.05.2014

27. maijs plskt.18:00 Pavārkurss ar Raiti Ivanovu- Spānijas interesantākās uzkodas:Tapas

Kas ir Tapas? Spāņu mazās uzkodas, kuras servē ar dzērieniem vai arī kā ievadu galvenajam ēdienam. Spāņi saka, ka to aizsākums ir Seviļas un Andalūzijas bāros. Šajā reizē šefs mācīs pagatavot Tapas Jūsu vasaras viesībām.

Šoreiz programmā:

    Ar čili un dārzeņiem pildītas mīdijas
    Tīģergarneles ar citronu un pētersīļiem
    Baklažāna rullītis ar tomātu, papriku un balzamiko etiķi
    Marinētas olīvas
    Pildītas sēnes ar Čorizo un sieru
    Vistas akniņas ar ķiplokiem un sarkanvīnu
    Gaļas bumbiņas dzērveņu mērcē
    Serrano šķiņķī tītas panētas jūras ķemmītes
    Piri piri vista tako laiviņā ar spinātiem un Pico di Galino salātiem

Kursa cena: 45 Eur/personai

Norises vieta un pieteikšanās:
Vieta: Koncepta restorāns “Viesistaba Vintage” Blaumaņa ielā 10, LV-1011








Papildus informāciju par kulinārijas kursiem un vīna degustācijām ir atrodama
 mūsu mājas lapā:šeit




Kontaktpersonas:

Ilze Strūberga 27039379,e-pasts: ilze@viesistaba.lv

-- 
 
Viesistaba Vintage
Blaumaņa iela 10,
Rīga, LV-1011
Telefons. +37127003849
www.viesistaba.lv

  

Saistītie raksti

Interesanti fakti
Šefpavāra Raimonda Zommera pīrāgs neierastā izpildījumā ar girosu, sieru un marinētiem gurķiem
5 labākie bāri pasaulē
Turpinās pieteikšanās trim pārtikas nozares izstādēm EXPO 2020 ietvaros, pieejams LIAA atbalsts
12.marts 18:00 Pavārkurss. Gruzijas virtuve Latvijas šefpavāra acīm


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts