Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

28.10.2016

Ieskats uz mūsdienīgiem gastronomijas trendiem

1) Ātra ēdienu piegāde
Tendence, kuru aizvien biežāk var sastapt ēdināšanas iestādēs, ir ēdienu piegāde. No viesiem ir lielāks pieprasījums piegādāt viņu iecienītāko ēdienu uz mājam vai citu vietu (sk.p.3). Restorānu vidē liela problēma ir kvalitatīvas un ātras piegādes process, ko viņi cenšas uzlabot konkurētspējas paaugstināšanai.







2) Pusdienu kaste
Mūsu dzīves ritmā kļūst populāra pusdienu kaste, kuru saskaņo ar Jūsu diētu un rūpējas par to, lai Jūs iegūtu pareizo uzturvielu daudzumu un nepārsniegtu nepieciešamo kaloriju dienas normu.









3) Vakariņas visur
Līdzīgi ēdienu piegādei, viesi saka vairāk meklēt iespēju ieturēt pusdienas vai vakariņas kādā nestandarta vietā: parkā, pie upes vai jebkur citur.Restorāniem ir jāparūpējas tikai par ērtu organizāciju un labu laiku.




4) Veselīgs burgers
„Vairāk dārzeņu, mazāk gaļas” – šodienas burgera galvenā recepte. Jālieto tikai kvalitatīva gaļa un jārūpējas par to, lai burgeros būtu mazāk tauku. Tad viesi novērtēs Jūsu ēdienu kā labu un nāks vēl.








5) Produkti skaistumam
Šodienas maģiskais vārds ir „veselīgs”. Ja Jūsu ēdienkartē būs ēdieni, kuri ir ne tikai garšīgi un labi pagatavoti, bet arī pozitīvi ietekmes Jūsu viesu skaistumu un veselību, tad Jums nebūs tukšu galdiņu.









6) Bērnu pasākumi restorānos
Vecākiem vienmēr aktuāls jautājums ir: kā izklaidēt bērnus? Tagad modē ir bērnu virtuves, kur mazie pavāri var paši dekorēt savu kūku, pagatavot salātus vai picu. Ja Jūsu restorānā vēl nav tādas iespējas – noteikti padomājiet par to.





7) Zivis kā jaunā gaļa
Jebkuram gaļas ēdienam tagad ir jābūt arī alternatīvai ar zivīm. Tas varbūt burgers vai hotdogs, vai pat kebabs. Ar katru dienu aizvien vairāk var redzēt monokonceptuālus restorānus ar zivju ēdienkarti.











SMARTTEK piedāvā inovatīvu automatizācijas sistēmu iiko restorāniem, bāriem un kafejnīcām
Zemitāna iela 2b, LV-1012, Rīga
Mob.  +371 28803447
 

https://www.facebook.com/smartteklv/
http://www.smarttek.lv/
 

  

Saistītie raksti

Topa viesnīcas EIROPĀ
Katru dienu Latvijā tiek iztērēti 150 000 plastmasas salmiņu
Restorāns "Avalon" piedāvā Eiropai raksturīgu ēdienu fusion virtuvi
Mētras - gardām maltītēm un veselībai
“Latvijas Produkts” biedri varēs saņemt bezmaksas apmācības mārketinga un pārdošanas jomās


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts