Ekspertu padomi
Kā rūpēties par Jūsu nažiem un galda piederumiem
Ieteicams nažus un galda piederumus mazgāt ar rokām ziepjūdenī, noskalot ar tīru ūdeni un nosusināt. Katrs nazis ir izgatavots noteiktam pielietojumam un to vajadzētu izmantot tikai šim nolūkam...
Kā cept zivis
Vispirms zivs ir jānotīra...
Ko darīt, ja ēdiens ir pārsālīts
Ja ēdiens ir pārsālīts,tad diemžēl jebkurš labojums tomēr bojās ideālo ēdienu garšu, tāpēc labākais ko var darīt, ir pievienot sāli mazāk un paļauties uz to, ka katrs viesis pēc vajadzības var papildināt sāli savā porcijā.
Kafijas un tējas baudīšana mājās
Kafijas un tējas burvība tika atklāta jau sen pirms mūsu ēras, šodien, kafija un tēja tiek baudīta visā pasaulē, no rīta līdz vakaram, gandrīz visos vecumos.
Kas ir kristāls?
Ar ES regulām noteikts, ka kristāls satur 24% svina piejaukumu. Materiāls, kas nesatur svina piejaukumu nav kristāls.