Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Ko darīt, ja ēdiens ir pārsālīts

Ja ēdiens ir pārsālīts,tad diemžēl jebkurš labojums tomēr bojās ideālo ēdienu garšu, tāpēc labākais ko var darīt, ir pievienot sāli mazāk un paļauties uz to, ka katrs viesis pēc vajadzības var papildināt sāli savā porcijā. 

Ja nu tomēr gadījies pārsālīt zupu, tad viens no veidiem, ko var darīt ir ielikt zupā maisiņu ar graudiem, jo tie labi absorbē lieko sāli. No visiem graudiem labākais variants ir izmantot rīsus porcijās maisiņos, kuru ievieto zupā un vāra 5 min., pēc tam rīsu maisiņu izņem.




 

  

Saistītie raksti

Horeca ABC -īslaicīga augļu un dārzeņu uzglabāšana
Rožūdens
Fetas siers
Padomi gaļas sālīšanā, kūpināšanā un vītināšanā
Daži aplami priekšstati par sieru


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts