Receptes -
10.11.2015
Sastāvdaļas:
165 ml kokosriekstu piens
4 tases vistas buljons
¼ tases SpiceHouse galangas sakne
2 kāti citronzāles, sagriezti gabaliņos
4 ēdamkarotes zivju mērce
6 SpiceHouse Kaffir laima lapiņas
2 čili pipariņi, sīki sagriezti
3 tases vārīta vistas gaļa (sadalīta gabaliņos)
2 laimi, sagriezti daiviņās
¼ tases svaigas sagrieztas koriandra (kinzas) lapiņas
08.11.2015
4 porcijas
Sastāvdaļas:
600 g Pasta
viena kārbiņa tuncis savā sulā
400 ml saldais krējums
1/2 karbiņa zaļie zirnīši
glāze ķiršu tomātiņi
1/2 citrons
sāls, melnie pipari, kaltēti pētersiļi pēc garšas
08.11.2015
Galvu atdala slīpi (nevis taisni), to iegriežot no abām pusēm.
Izņem muguras asaku un sānu asakas, nogriež spuras. Rūpīgi nosusina ar sausu drāniņu vai salveti
26.10.2015
Sviesta gatavošanai var izmatot tikai īsto lauku pienu no kura gatavots saldais krējums.
24.10.2015
Lai izvārītu gardu griķu biezputru, ieteicams vispirms putraimus bez taukvielām uz lēnas uguns apgrauzdēt
22.10.2015
Skaits porcijas: 2-3
Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Sastāvdaļas:
400g vistas maltā gaļa
½ sīpolus, sasmalcināt
1 ēdk. taco garšvielas
1 glāze ūdens
1 glāze taco mērci
1 maza kārbiņa kukurūza
1 sasmalcināta paprika
1 dl rīvēts siers
1 paka tortiljas
21.10.2015
Sastāvdaļas:
puskilograms vai kilograms jēra gaļas,
tāds pats daudzums sīpolu, kuri sagriezti četrās daļās
15.10.2015
Sastāvdaļas:
500 ml saldā krējuma,
5 olas (vēlams izvēlēties mājas vistu olas),
2 ēdamk. cukura,
vaniļa.
15.10.2015
Sastāvdaļas:
Ja izmanto puskilogramu jēra gaļas, tad būs nepieciešams kilograms tomātu vai tomātu sulas, ķiploks, rīsi
Marinādei:
rozmarīns
timiāns
raudene
olīveļļa
sāls
15.10.2015
Šo putru gatavo no miežu putraimiem,vai kailgraudu kviešu graudiem, ūdens, cukura (vai sīrupa, ievārījuma), sviesta, ogām, riekstiem un saldā krējuma