Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

08.11.2015

Pasta ar tunci

Pasta ar tunci

4 porcijas

Sastāvdaļas:
600 g Pasta 
viena kārbiņa tuncis savā sulā
400 ml saldais krējums
1/2 karbiņa zaļie zirnīši
glāze ķiršu tomātiņi
1/2 citrons
sāls, melnie pipari, kaltēti pētersiļi pēc garšas

Pagatavošana:

Vāra pastu, kā norādīts uz iepakojuma.
Pannā uzvāra saldo krējumu, pievieno garšvielas- sāli, piparus, pētersiļus.
Pievieno krējumam novārīto pastu, vāra 1-2 minūtes, pievieno zirnīšus.
Liek traukā un iecilā tunci, un pārgrieztus ķiršu tomātiņus,uzpilina citrona sulu.


  

Saistītie raksti

Mazās siera kūciņas
Grūbu putra ar meža sēnēm
Uz iesmiņiem grilēta gaļa un dārzeņi
Ātri pagatavojami burkāni korejiešu gaumē
Rīgas īpašais kokteilis „Clavis Riga”


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts