Receptes -
22.01.2019
2 porcijas 25 minūtes
Vairākumam no mums ar karstu šokolādi saistās skaistas atmiņas. Tā ir vienlīdz garda gan izbraucienos, gan arī baudot atpūtu dīvānā iepretim sprakšķošam kamīnam. Šeit atradīsi vairākus padomus, kā pagatavot izcilu karsto šokolādi.
Sastāvdaļas
100 g tumšās šokolādes
400 ml piena
200 ml saldā krējuma
2 ēdamkar. Dansukker Gaišā Muscovado cukura
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
29.12.2018
10 glāzes 1 stunda + 8 stundas saldētavā
Saldēts dzirkstošais vīns ar avenēm un lakricas garšu ir saldais ēdiens, kurš izcili noderēs, ja vēlēsies ko īpašu. Kāpēc gan nenoslēgt, piemēram, Jaungada pusdienas, ar saldētu dzirkstošo vīnu? Pasniedz svinīgās glāzēs.
Saldēti burbuļi ar avenēm un lakricas garšu
Sastāvdaļas
Cukura sīrups
200 ml ūdens
285 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
200 g aveņu
17.09.2018
4 porcijas
Sastāvdaļas
1 gurķis
100 ml svaigi spiestas citrona sulas
100 ml baltvīna etiķa
100 g Dansukker baltā smalkā cukura
1 sarkanais sīpols
5 g sakapātu pētersīļu
2 g sāls
1 g rupji maltu melno piparu
17.07.2018
Gatavošanas laiks -apmēram 1 litrs 30 minūtes + 5 stundas saldētavā
26.06.2018
Aptuveni 2,5 litri 20 minūtes + 3 dienas
Sastāvdaļas
40 plūškoka ziedu
3 citroni
2 l vāroša ūdens
1,5 kg Dansukker baltā smalkā cukura
50 g citronskābes
11.06.2018
Aukstās zupas recepte
Sastāvdaļas:
• 5 ar mizu vārīti kartupeļi
• 2 vidēja izmēra gurķi
• 4 vārītas olas
• 250 g kūpinātas gaļas
• Burciņa Spilvas „Marinētas bietes klasiskās”
• 2 l kefīra
• 50 g loku un diļļu
• Sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana:
Nomizotus kartupeļus, gurķus, lokus un dilles, kā arī nolobītas olas sasmalcina. Pievieno marinētas bietes, kefīru un garšvielas. Pēc rūpīgas izmaisīšanas atdzesē 30 minūtes ledusskapī.
Lai labi garšo!
11.06.2018
Sastāvdaļas
500 g zemeņu
250 g Dansukker Ievārījuma cukura
4 tējkar. balsamico etiķa
2 – 3 tējkar. maltu melno piparu
20.03.2018
5 gab. 2,5 stundas + 2 stundas saldētavā
Sastāvdaļas
Muskovado sloksnītēm
100 g sviesta
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
150 g kviešu miltu
1/2 tējkar. cepampulvera
20.03.2018
10-12 porcijas 1 stunda + 2-3 stundas ledusskapī
Sastāvdaļas pamatnei
50 g sviesta
10 Digestive cepumu
3 ēdamkar. Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
Šokolādes krēmam
150 ml saldā krējuma
90 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
95 g Dansukker tumšā Muskovado cukura
3 olu dzeltenumi
150 g tumšās šokolādes
90 g sviesta istabas temperatūrā
1 šķipsniņa sāls
30.11.2017
Sātīgas un interesantas maltītes vēlamies baudīt ik dienu, taču reizēm var šķist, ka tādas pagatavošanai nepietiks laika, tāpēc izvēlamies ko vienkāršāku un ierastāku. Taču arī mūsu piesātinātajā ikdienā iespējams palutināt savas garšas kārpiņas un “uzburt” ko jaunu – atliek vien izvēlēties īsto recepti! Šoreiz “Rīgas Miesnieks” sadarbībā ar šefpavāru Arni Ansonu piedāvā īpašu recepti gaļas cienītājiem, kuras īstenošana aizņems vien 20 minūtes.
Nepieciešams (6 personām):
• 3gabali pitas maizes;
• 360 gramu “Rīgas Miesnieks” “Izlase” gaļas bumbiņu;
• 600 gramu tomātu savā sulā;
• 150 gramu balto sīpolu;
• ķiploks;
• baltvīns;
• svaigs baziliks;
• Himalaju sāls;
• brūnais cukurs;
• ēdamkarote sviesta;
• sarkanais kāposts;
• vītinātas dzērvenes;
• olīveļļa;
• laims;
• puslitrsgrieķu jogurta;
• svaigs gurķis;
• svaigs koriandrs.