Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

21.06.2023

Vecrīgā atvērts unikālas koncepcijas vīna bārs EASY WINE


Jūnijā Vecrīgā, Audēju ielā 11 durvis vēris jauns vīna bārs – picērija EASY WINE – Latvijā vienīgā vieta, kur viena vakara laikā var degustēt pa glāzei neskaitāmu šķirņu vīnu, tostarp retus un dārgus. Tas ir iespējams, pateicoties īpašiem aparātiem, kuros vīns atvērtā pudelē, nezaudējot savas garšas īpašības, var glabāties līdz trijām nedēļām. Tādējādi var atvērt arī dārgus vīnus un degustēt tos, sākot no 25 ml par demokrātiskām cenām. 
 
Piedāvāto vīnu sortimentu rūpīgi izvēlējies vīnzinis Romāns Komars, kompānijas Inerbaltija valdes priekšsēdētājs, Latvijas Vīnziņu asociācijas līdzdibinātājs, un katru sezonu tas tiks papildināts. Šodien bārā EASY WINE ir pieejams Latvijā visplašākais vīnu klāsts – vairāk nekā 100 nosaukumu, visas vīnogu šķirnes un praktiski visas pasaules valstis. 

“Mums ir demokrātiska cenu politika, un mūsu viesi ir ne tikai unikālu, retu vīnu zinātāji, bet arī vīna cienītāji, kas mīl izmēģināt jaunas garšas un atklāt jaunas šķirnes. Mūsu priekšrocība ir demokrātiskas cenas un lielisks sortiments. Piemēram, divas glāzes vīna un vieglas uzkodas maksās tikai 7,50 eiro – tās ir ļoti konkurētspējīgas cenas Vecrīgai,” stāsta Alisa Eigima, valdes locekle, restorāna EASY WINE direktore. 
 
Līdztekus iespaidīgai vīna kartei EASY WINE ēdienkartē ir dažādas uzkodas: siera un dārzeņu plates, itāļu antipasta, kā arī firmas picas. Ēdienkarte ir izveidota tā, lai ēdieni būtu saderīgi ar dažādām vīna šķirnēm un būtu pieejami cenas ziņā. 

EASY WINE – tā ir plaša telpa ar 150 vietām un gleznainu terasi, kas izvietojusies omulīgā pagalmiņā senu ēku ielenkumā. Jau tuvākajā nākotnē bāra komanda plāno te organizēt dažādus pasākumu – vīna vakarus, vīnu un firmas uzkodu degustācijas, kā arī meistarklases ar slaveniem vīnziņiem un citas norises. 

Horeca.lv

  

Vēl ziņas

Digitālie risinājumi profesionālajā izglītībā: RTRIT un Lietuvas partneru kopīgā panākumu formula
10 superprodukti
AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts