250 g mīksta sviesta vai margarīna 200 g Dansukker baltā smalkā cukura 5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu 1 neliela ola 475 g kviešu miltu
14.09.2011
1 kg skābu ābolu 500 ml ūdens 2 kanēļa nūjiņas 2 zvaigžņu anīsi 1 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu 100 ml Dansukker želejas cukura „Multi” uz 100 ml šķidruma 50 ml kalvadosa vai cita ābolu brendija
Rudenī augļu un ogu lietošana ikdienas uzturā kļūst īpaši svarīga tieši
imunitātes stiprināšanai. Intensīvās rudens ogu garšas dēļ tās ir
ieteicams pievienot ēdieniem kā sastāvdaļu. Tas ne tikai veidos ēdienu
izsmalcinātu, bet arī bagātinās to ar vērtīgām uzturvielām.