Receptes -
27.11.2012
4 tases zemenes
4 ēd. K. balzamiko etiķis
2 ēd. k. Cukurs
svaigi malti melnie pipri
Pagatavošana
Sagriež zemenes 4 daļās, pārlej ar balzamiko etiķi, pievieno cukuru un piparus pēc garšas.
Visi viegli samaisa
Kārto saldēdiena traukos
14.11.2012
Ziemassvētkiem cepumus bieži gatavo ar sīrupu vai medu.Aizdaram pievienu sviestu,cūku taukus, margarīnu,saldu vai skābu krējumu,cukuru,riekstus,spirtu,marmelādi,garšvielas. Sīrupu un medu mēdz uzvārīt vai uzkausēt kopā ar cukuru un tauku daļām.
10.02.2012
Sastāvdaļas:
2 olas
200 g Dansukker brūnā cukura
100 g sviesta vai margarīna
100 g tumšās šokolādes
150 g sasmalcinātu valriekstu
200 g kviešu miltu
1 ēdamkarote Dansukker vaniļas cukura Fairtrade
1 tējkarote cepamā pulvera
22.12.2011
Sastāvdaļas:
300 g sviesta vai margarīna
375 g Dansukker baltā smalkā cukura
100 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
19.10.2011
03.10.2011
Tuvojoties gada aukstākajiem mēnešiem, Bartending.lv atbalstītājs Monin
piedāvā Ziemas kokteiļu programmu, kurā īpaši domāts par to, lai
temperatūra jūsu kokteiļkartēs paaugstinātos.
15.09.2011
Sastāvdaļas:
2 cl „Rīgas Melnā balzama”
1 cl liķiera „De Kuyper Sour Rhubarb”
5,5 cl ābolu sulas
0,5 cl „Monin” baltās šokolādes sīrupa
0,5 cl „Monin” granātābolu sīrupa
14.09.2011
Sastāvdaļas 360 g kviešu miltu
7 g cepamā pulvera
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 g malta kardamona
300 g Dansukker baltā smalkā cukura
150 g mīksta sviesta vai margarīna
400 ml dabiska jogurta
2-3 nomizoti un daiviņās sagriezti āboli
14.09.2011
Sastāvdaļas
2 kg skābu ābolu
4 citroni
1 l ūdens
15 g citronskābes
600 g Dansukker baltā smalkā cukura uz litru izkāsta šķidruma
14.09.2011
Sastāvdaļas
3 olas
200 ml piena
90 g kviešu miltu
1 g sāls
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
200 ml krējuma, trekna vai liesāka pēc izvēles