Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

14.09.2011

Viegli pagatavojama ābolkūka

10-12 gab.

Sastāvdaļas

360 g kviešu miltu
7 g cepamā pulvera
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 g malta kardamona
300 g Dansukker baltā smalkā cukura
150 g mīksta sviesta vai margarīna
400 ml dabiska jogurta
2-3 nomizoti un daiviņās sagriezti āboli


Virskārtai

50 g Dansukker niedru cukura „Demerara”

Visas sausās sastāvdaļas liek bļodā. Pievieno gabaliņos sasmalcinātu taukvielu, jogurtu un maisa, līdz izveidojas mīkla. To lej ietaukotā veidnē, kuras tilpums – apm. 2 litri. Iespiež ābolu daiviņas mīklā. Pāri pārkaisa niedru cukuru. Cep krāsns vidusdaļā 200°C apm. 45 minūtes.


  

Saistītie raksti

Ābolu zupa
Taizemes vistas zupa ar kokosriekstu pienu
Cepti mandarīni brūnā cukura glazūrā
Konjakā marinēta laša fileja ar sakņu dārzeņu salmiņiem un medus maizes kraukšķiem
Viegli, ātri pagatavojami pīrādziņi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts