Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

11.05.2016

“ZIVJU LETE” svin dzimšanas dienu

Restorāns “Zivju lete” gada jubilejā devies ārpus telpām, sirsnīgā atmosfērā cienājot rīdziniekus un pilsētas viesus ar gardām jūras veltēm. Mārtiņš Reinis ar savu “firmas zīmi” - austerēm, bet restorāna veidotājs Murads Juško ar īpaši pagatavotām reņģēm, uzkodām un vīnu. 

Svinības turpinās nedēļas garumā ar vairākiem jaunumiem bagātīgajā restorāna ēdienkartē. 

“Zivju lete” durvis vēra 2015. gada maijā kā pirmais un līdz šim vienīgais restorāns Rīgā, kas baudījuma un koncepta ziņā ir pielīdzināms braucienam uz iedvesmojošajiem Spānijas vai Beļģijas jūras velšu tirdziņiem. Restorāna būtība izteikta nosaukumā - piedāvājums ir uzrakstīts uz dēļa, produkti turpat redzami svaigā ledus vannā, un pavārs izvēlēto ēdienu pagatavo klienta acu priekšā.

“Veidojot “Zivju leti”, vēlējāmies ne tikai garšīgi pabarot, bet arī atmodināt cilvēkos nacionālo lepnumu par vietu, kurā dzīvojam. Es dzimtenē atgriezos pirms diviem gadiem un man šķita savādi, ka tautai ar tik senām zvejniecības tradīcijām galvaspilsētā nav visiem pieejama zivju restorāna. Sākām bez reklāmas, vienkārši atvērām durvis. Gada laikā esam radījuši zīmolu, komanda ir augusi un esam saņēmuši franšīzes sadarbības piedāvājumus veidot restorānus arī ārvalstīs,” saka Murads Juško.


  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts