Veģetārās pavārmākslas semināri
Viegli uztverams, bagāts ar praktiskiem padomiem semināru cikls, kā pagatavot veģetārus ēdienus ikdienas vajadzībām. Piecās nodarbībās (2 teorētiskās un 3 praktiskās) Jūs apgūsiet dažadus veģetārās virtuves knifiņus, iegūsiet teorētiskas un praktiskas pamatzināšanas par garšvielu pielietošanu un veģetāra uztura sabalansēšanas principiem.
Divas teorētiskās nodarbības
Par ajūrvēdu un veģetāra uztura sabalansēšanu.
Kas ir došas? Ko man tās dod?
Kā izvēlēties sev piemērotāko ēdienu?
Ko man ēst, lai pietiktu visu vajadzīgo uzturvielu?
Par garšvielām.
Kā izvēlēties garšvielas?
Kuram ēdienam kādas garšvielas piemērotas?
Kuras garšvielas sader kopā un kuras vienā ēdienā likt nevajadzētu? Kas ir masālas?
Kā no garšvielām izvilināt maksimālu garšas buķeti?
Kursus vadīs "Vegus" dibinātāja un vadītāja Dita Lase
Norises vieta: Teorētiskās lekcijas: Centrā MIERVIDI (Sapieru iela 1A)
Prakstiskās nodarbības: garšvielu veikals Avokado, Tērbatas ielā
Vairāk skatīt šeit: vegus