Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.04.2015

Sparģeļu un Vācijas vīnu dienas Dikļu pilī


Dikļu pils vēsture izsenis ir cieši saistīta ar Vāciju, muižā jūtama vēsturisko saimnieku baronu fon Volfu, fon Tīzenhauzenu un fon Rozenu aura.

Ik gadu maijā, sparģeļu laikā, Dikļu pils aicina viesus iepazīt Vācijas kultūru, nobaudīt izcilus vīnus un izgaršot pavasara delikatesei – sparģeļiem – veltīto ēdienkarti.

2.maijā viesi tiks aicināti uz gardēžu vakariņām vācu gaumē pils Lielajā zālē. Dikļu pils šefpavārs Jānis Siliņš piedāvās īpaši veidotu 5-kārtu ēdienkarti.

Izmeklētus Vācijas vīnus prezentēs Hanzas Vīnu Galerijas saimnieks Sylvio Abrats. Pazīstamais vācu vīnzinis iepazīstinās viesus ar Vācijas vīnu kultūru un to teicamo saderību ar ēdienu. Vakara īpašo noskaņu bagātinās vācu melodiju dzīvais skanējums.

3.maijā pils restorānā būs pieejama 4-kārtu ēdienkarte, kur galvenā loma atvēlēta sparģeļiem dažādās variācijās.

Izcilam garšas baudījumam tiks piedāvāti vīnziņa Sylvio Abrata rekomendētie vīni, kas īpaši piemeklēti katram no ēdieniem.

Plašāka informācija un īpašie piedāvājumi: www.diklupils.lv

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts