Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.07.2015

Rīgā atklāts jau otrais Vidusjūras virtuves restorāns – Riviera

Rīgā, Dzirnavu ielā 31, svinīgi atklāts jau otrais Vidusjūras virtuves restorāns – Riviera. Jaunais, 265 kvadrātmetru plašais, restorāns gada siltajā sezonā spēs uzņemt vienlaicīgi vairāk nekā 100 viesu, piedāvājot  apmeklētājiem Vidusjūras reģiona valstu virtuves ēdienus un iespaidīgu, vairāk nekā 400, dažādu vīnu klāstu.


Otrais atpazīstamā zīmola Riviera restorāns ir veidots līdzīgā koncepta stilā – zilos, klusinātos toņos, lakoniski elegants un papildināts ar svaigiem dizaina elementiem. Ēdienkarte ir restorāna šefpavāra un līdzīpašnieka, vairāku starptautisku kulinārijas konkursu laureāta, Jāņa Sokolovska veidota. 

Pēc viņa vārdiem, tajā apvienoti labākie produkti mūsu reģiona gardēžiem saprotamā pagatavošanas veidā, ar Riviera raksturīgo, pazīstamo garšu. 

Restorānā tiek pasniegti mūsmāju un pasaules labāko produktu salikumi, kas atklāj restorānam ierastas, kā arī jaunas garšas nianses. 

Savukārt restorāna vīna karti ir izstrādājis pazīstamais someljē un Riviera līdzīpašnieks Eduards Jakuševskis, apvienojot labākos vīnus no vairākām valstīm un reģioniem.

“Jauna restorāna radīšana ir atbilde uz mūsu klientu vēlmēm, jo līdz šim pieprasījums pārsniedza piedāvājumu un katru dienu nācās atteikt rezervācijas vairākiem apmeklētājiem. 

Abu restorānu ģeogrāfiski tuvā atrašanās ļauj ērti pārnest galdiņu reģistrācijas no viena restorāna uz otru, tādējādi nodrošinot viesiem plašākas iespējas apmeklēt mūsu restorānu. 

Tāpat otrā restorāna atvēršana tieši šeit ir skaidrojama ar to, ka Antonijas ielas apkārtne ir populārākā un pieprasītākā restorānu vieta galvaspilsētā, tāpēc mēs vēlējamies ilgtermiņa telpu nomas līgumu tieši šajā kvartālā,” stāsta restorāna Riviera šefpavārs un līdzīpašnieks Jānis Sokolovskis.




 Restorāna viesi vienmēr atzinīgi novērtējuši iespēju Riviera šefpavāru Jāni Sokolovski un someljē Eduardu Jakuševsku satikt arī klātienē, tāpēc abu restorānu atrašanās 50 metru attālumā to nodrošinās arī turpmāk. 

“Otrajā restorānā nedaudz stilistiski esam pamainījuši un papildinājuši vīna karti – piedāvājumā ir 460 vīna pozīcijas, turklāt veidojam arī īpašu mobilo aplikāciju, kas viesiem palīdzēs izskatīt un orientēties Riviera vīna kartē,” stāsta restorāna Riviera someljē un līdzīpašnieks Eduards Jakuševskis.

Jaunajā restorānā ir 110 sēdvietas, bet kopējā platība restorānā ir 265 m2, no kuriem gandrīz trešā daļa jeb 95 m2 atvēlēti āra terasei. Restorāns Riviera pieder SIA SL Kitchen, kas ir meitas uzņēmums SIA Soul Kitchen, kas savukārt ir Riviera zīmola īpašniece.



Jekaterina Sokolovska












  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts