Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

15.02.2013

Restorāns „Caviar Club” atzīts par gada labāko restorānu

Ikgadējā konkursā "Latvijas labākais tirgotājs 2012" restorānu kategorijā pa labāko tika atzīts Jūrmalas viesnīcas „Baltic Beach Hotel” restorāns „Caviar Club”. Restorāna vadītājs Aleksejs Karpovs uzskata, ka uzvaras formula ir restorāna augstākā kvalitāte it visā.

Skaidrojot iegūto titulu „Gada labākais restorāns”, restorāna „Caviar Club” vadītājs Aleksejs Karpovs uzsver, ka restorāna darbības pamatā ir tieksme pēc ideāla – „Lieliskam jābūt visam – ēdieniem, dzērieniem, atmosfērai, traukiem, apkalpošanai. Ļoti svarīgi, lai šo principu pieņem katrs darbinieks. Profesionālim jābūt ne tikai šefpavāram, bet arī katram viesmīlim. Ikviens no viņiem ir kompetents un gatavs pastāstīt visu par vīnu karti, ēdienu sastāvdaļām un uzturvērtību.”

Izmantojot tikai augstākās kvalitātes produktus, kulinārijas šedevrus restorāna viesiem gatavo šefpavārs Kristaps Jokmanis - pirmais Latvijas pavārs, kurš mācījies Francijā, slavenajā Institute Paul Bocuse. Izmantojot savu ilggadējo pieredzi Latvijas un pasaules restorānos, Kristaps arī izstrādā sezonas ēdienkartes, kas atbilst aktuālākajām tendencēm Vidusjūras virtuvē.

Arvien lielāku popularitāti klientu vidū gūst īpaši izstrādātā degustāciju ēdienkarte, kas sevī apvieno 5 ēdienus kopā ar piemērotiem vīniem. Nelielas porcijas vakara gaitā ļauj izbaudīt vairākus ēdienus un vīnus, neveicot bieži vien grūto izvēli bagātīgajā piedāvājumā.



Lai gan restorānu kultūra Latvijā nav attīstīta tādā līmenī kā, piemēram, Francijā, Aleksejs Karpovs ir pārliecināts, ka arī pie mums ir daudz restorānu cienītāju: „šobrīd arvien vairāk cilvēku pavada brīvo laiku restorānos, jo uztver restorānu kā vietu, kur koncentrējas vairums patīkamu lietu – gards ēdiens, īpaša atmosfēra, patīkama mūzika, lieliska apkalpošana un daudz kas cits. Arī apkārtējā vide ir ļoti svarīga, tādēļ esam sevišķi lepni par mūsu lielisko skatu uz vienmēr mainīgo jūru.” 


Konkurss "Latvijas labākais tirgotājs" notiek kopš 1995.gada. Tirgotāju asociācija to rīko kopā ar Latvijas Pašvaldību savienību. Konkursa mērķis ir popularizēt labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmumus, paaugstināt nozarē strādājošo profesionalitāti un iepazīstināt ar tiem plašu sabiedrību.

„Baltic Beach Hotel” ir pieczvaigžņu SPA un konferenču viesnīca Jūrmalā, Rīgas jūras līča krastā. Viesnīcā atrodas izvietoti 165 numuri un plašs konferenču centrs dažāda mēroga semināru, konferenču un pasākumu rīkošanai, kā arī restorāni „Caviar Club” un „il Sole”. 

Restorāna „Caviar Club” šefpavārs Kristaps Jokmanis ir pirmais Latvijas pavārs, kurš mācījies slavenajā Institute Paul Bocuse, Francijā. Restorāna „Caviar Club” viesiem Kristaps piedāvā mūsdienīgākās Vidusjūras virtuves tendences apvienojumā ar labāko produktu izlasi no Latvijas dārziem, mežiem un laukiem. Savukārt restorāns „il Sole” piedāvā izbaudīt tradicionālus itāļu ēdienus gan lietišķā gaisotnē, gan ģimenes un draugu lokā.

Latvijas Republikas Veselības Ministrijas sertificētais SPA centrs ir viens no lielākajiem Ziemeļeiropā un piedāvā vairāk nekā 400 procedūras. Viesnīcas „Baltic Beach Hotel” SPA centrs prasmīgi apvieno labākās Jūrmalas kurortoloģijas tradīcijas ar jaunākajiem SPA industrijas sasniegumiem. Plašais pakalpojumu klāsts ietver gan atsevišķas procedūras, gan SPA programmas un individuāli izstrādātas vairāku dienu ilgas SPA kūres. 



Jeļena Gavrilova


  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts