Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

26.10.2016

“Pica Rīga” rīkos gardas ballītes bērniem

Pašmāju e-picērija “Pica Rīga” turpmāk piedāvās līdz šim nebijuša koncepta pasākumu organizēšanu pieaugušajiem un bērniem. Ballītes tiks rīkotas profesionāla picu meistara vadībā, informē e-picērijas “Pica Rīga” veidotāja Eva Broda – Bērziņa.

Pasākumu ideja ir gaumīga picu gatavošanas ballīte, kuras laikā pieaugušie var mierīgi baudīt viesības, tostarp mazie viesi ir radoši nodarbināti. Kamēr pieaugušie cienājas ar “Pica Rīga” picām, picu meistars Jānis Gaveika kopā ar bērniem mīca mīklu, māca picas freestyle un dekorēšanu. Katram bērnam tiek piešķirts priekšauts un deleģēti  darba uzdevumi, turklāt katrs mazais picu meistars var pagatavot savu mīļāko picu ar iecienītākajām sastāvdaļām.

“Šāda koncepta svētku radīšana ir stratēģisks lēmums e-picērijas tālākā attīstībā, paplašinot Latvijā pieejamo bērnu pasākumu piedāvājuma klāstu ar vēl nebijušu iespēju klasisko animatoru vietā ballītei izvēlēties īstu picu meistaru.Vēlamies parādīt,ka arī bērnu ballīte var būt pārdomāta un gaumīga.Pirmie pasākumi jau guvuši atzinību – bērni ir sajūsmā, jo Jānis ir ļoti atraktīvs un interesants. Kamēr bērni darbojas ar picām, tikmēr vecāki var baudīt viesības,” stāsta Eva Broda – Bērziņa. 

Bieži vien, rīkojot svētkus mājās, vecākiem jāizvēlas – rīkot ballīti bērniem vai aicināt tikai pieaugušos, tam pakārtojot piedāvātās aktivitātes. “Pica Rīga” ir radusi kompromisu, kurā pasākumu varēs izbaudīt kā bērni, tā vecāki.Tāpat kā ikdienā piedāvātajās picās, “Pica Rīga” arī šādu pasākumu organizēšanā ir svarīgi saglabāt savu individualitāti. Būtiska ir kvalitāte, nevis kvantitāte, tāpēc, arī rīkojot picu gatavošanas svētkus, būtisks uzsvars tiks likts uz ļoti individuālu pasākumu organizēšanu. 

Interesi ir izrādījuši arī uzņēmumi, kuri šādus svētkus vēla organizēt saviem darbiniekiem, līdz ar to e-picērija atvērta ne tikai bērniem un vecākiem, bet arī cita veida kompānijām, kuras gatavas iemēģināt roku picu meistara amatā. Turklāt pasākumu laikā galvenokārt tiks izmantoti tikai vietējie produkti, izņēmums ir kāda īpaši eksotiska garšviela vai citas Latvijā nepieejamas sastāvdaļas. “Nepieciešamības gadījumā esam ļoti elastīgi un varam pielāgoties  klientiem, piemēram, pagatavojot arī picas bez laktozes. Mūsu mērķauditorija ir cilvēki – gardēži, kuri novērtē no augstvērtīgām izejvielām gatavotu kvalitatīvu ēdienu,” uzsver Eva Broda – Bērziņa.


  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts