Pavārkursi no 11. līdz 17. aprīlim
12.aprīlī
Pārsteidzošā un garšām bagātā Vidusjūras un Spānijas virtuve
No plkst. 18.00-21.00
Vada Jānis Šiliniks, šefpavārs ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, Vidusjūras un Austrumu virtuves speciālists, Pavāru kluba valdes priekšsēdētājs.
Kopā ar Jāni gatavosim iecienītas Vidusjūras uzkodas, pamatēdienus un desertus - Tapas, Gaspacio paelja, Crème de Catalanja, Cataplana un citus.
Cena: Ls 25.00 /1 personai (ieskaitot PVN)
Pieteikšanās kursiem līdz 8.04.2011 pa telefonu:29498034 vai rakstot uz e-pastu danagritane@inbox.lv Danai Gritānei
17. aprīlī
Pareiza Latvijas tirgus zivju izvēle un veselīgu zivju ēdienu pagatavošana
No plkst. 11.00-14.00
Kursus vadīs Alex Žiļuks, Zivju restorāna „Le Dome” šefpavārs. Alex sešus gadus strādājis restorānā Restorānā Vincents, kur no mācekļa izaudzis līdz galvenajam šefpavāram. Vairākkārt stažējies Francijā - Parīzē, Bordo, Lionā un apmeklējis seminārus Londonā. Par Alexa darba gaitām un pieredzi info atradīsiet mājas lapā: www.sefpavars.lv.
Alexs stāstīs un rādīs kādas zivis Latvijas tirgū pašlaik pieejamas, kā tās notīrīt un pagatavot, ar kādām piedevām labāk pasniegt. Ikvienam kursu apmaklētājam būs iespēja gatavot kopā ar Alexu un visi kopā notiesāsiet pagatavoto maltīti!
Cena: Ls 25.00 /1 personai (ieskaitot PVN)
Pieteikšanās kursiem līdz 13.04.2011 pa telefonu: 29498034 vai rakstot uz e-pastu danagritane@inbox.lv Danai Gritānei
Pārsteidzošā un garšām bagātā Vidusjūras un Spānijas virtuve
No plkst. 18.00-21.00
Vada Jānis Šiliniks, šefpavārs ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, Vidusjūras un Austrumu virtuves speciālists, Pavāru kluba valdes priekšsēdētājs.
Kopā ar Jāni gatavosim iecienītas Vidusjūras uzkodas, pamatēdienus un desertus - Tapas, Gaspacio paelja, Crème de Catalanja, Cataplana un citus.
Cena: Ls 25.00 /1 personai (ieskaitot PVN)
Pieteikšanās kursiem līdz 8.04.2011 pa telefonu:29498034 vai rakstot uz e-pastu danagritane@inbox.lv Danai Gritānei
17. aprīlī
Pareiza Latvijas tirgus zivju izvēle un veselīgu zivju ēdienu pagatavošana
No plkst. 11.00-14.00
Kursus vadīs Alex Žiļuks, Zivju restorāna „Le Dome” šefpavārs. Alex sešus gadus strādājis restorānā Restorānā Vincents, kur no mācekļa izaudzis līdz galvenajam šefpavāram. Vairākkārt stažējies Francijā - Parīzē, Bordo, Lionā un apmeklējis seminārus Londonā. Par Alexa darba gaitām un pieredzi info atradīsiet mājas lapā: www.sefpavars.lv.
Alexs stāstīs un rādīs kādas zivis Latvijas tirgū pašlaik pieejamas, kā tās notīrīt un pagatavot, ar kādām piedevām labāk pasniegt. Ikvienam kursu apmaklētājam būs iespēja gatavot kopā ar Alexu un visi kopā notiesāsiet pagatavoto maltīti!
Cena: Ls 25.00 /1 personai (ieskaitot PVN)
Pieteikšanās kursiem līdz 13.04.2011 pa telefonu: 29498034 vai rakstot uz e-pastu danagritane@inbox.lv Danai Gritānei