Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.09.2015

Pārtikas produktu marķēšanas prasības alergēniem

Pēc Zemkopības ministrijā 3. septembrī notikušās sanāksmes par pārtikas produktu marķēšanas prasībām un alergēniem šeit variet skatīt prezentāciju un Regulas 1169/2011 II, kurā uzskaitītas vielas vai produkti, kas izraisa alerģiju, vai nepanesību.

Eiropas Parlamenta un Padomes 2011.gada 25.oktobra Regula Nr.1169/2011 par pārtikas produktu informācijas sniegšanu patērētājiem


Pamatnostādnes informācijas sniegšanai par vielām vai produktiem, kas izraisa alerģiju vai nepanesamību, un kuri norādīti II pielikumā, kas pievienots Regulai (ES) Nr. 1169/2011 par pārtikas produktu informācijas sniegšanu patērētājiem  (angļu val.)

Jautājumi un atbildes par to, kā piemērojama Regula (ES)  Nr. 1169/2011 par pārtikas produktu informācijas sniegšanu Patērētājiem
latviešu valodā un angļu valodā.


Avots: ZM










  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts