Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

31.03.2015

Lieldienas Dikļu pilī


Kad saule sākusi spīdēt spožāk un strauti čalot skaļāk, Dikļu pils parkā atkal lepni slejas lielās Lieldienu šūpoles.

Plaukstošas dabas ieskauta, Dikļu pils aicina burvīgā atmosfērā sagaidīt pavasara saulgriežus. 

4. aprīlī Dikļu pils restorānā šefpavārs Jānis Siliņš piedāvās īpašu 4 kārtu Lieldienu ēdienkarti.  Pavasara veltes, Vidzemes labumi – truši, paipalas, medījums, Lubāna ezera zivis un, protams, olas – šefpavāra interpretācijā.

5. aprīlī no plkst. 11:00-15:00 nesteidzīgam Lieldienu rītam pils verandā būs klāts bagātīgais Svētku brunch. Bufetes piedāvājumā dažādi siltie ēdieni, svaigie salāti, deserti un no vietējiem bērziem tecināta sula. 

Savukārt pils parkā varēs nodoties nesteidzīgām pastaigām, ripināt raibas olas un  apskatīt draiskos Lieldienu vēstnešus – trušus.

Aicinām svinēt Lieldienu atnākšanu mierpilnajā Dikļu pilī!

Svētku brunch cena 20 EUR/pers.  Bērniem līdz 12 gadu vecumam 10 EUR.

Vietu skaits ierobežots. Lūdzam savlaicīgi veikt rezervāciju pa tālr. + 371 64207480 vai 26515445, vai rakstot uz pils@diklupils.lv

Īpašais piedāvājums ar nakšņošanu 4. aprīlī – MUIŽNIEKU LIELDIENAS:

    Vakariņas Dikļu pils restorānā 50 EUR vērtībā,
    Nakšņošana divvietīgā pils istabā,
    Šūpošanās pils lielajās šūpolēs un olu ripināšana,
    Trušu vērošana pils parkā,
    Svētku brunch.

Cena 2 personām – 150 EUR
Nakšņojot klēts istabā cena 2 personām – 140 EUR.



Dace Ločmele


  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts