Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

23.04.2013

“Latvijas balzams” uzsāk Riga Black® Vodka eksportu uz Ķīnu

Turpinot mērķtiecīgu eksporta tīkla paplašināšanu, vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs Baltijas valstīs AS “Latvijas balzams” (LB) uzsāk sava jaunākā degvīna Riga Black® Vodka eksportu uz Ķīnu. Pirmā 17 tūkstošus pudeļu liela dzēriena partija ar īpašu etiķeti ķīniešu valodā sasniegs šo austrumu tirgu jau aprīļa beigās vai maija sākumā - informē uzņēmumā. 

Degvīns Riga Black® Vodka šī gada 1.ceturksnī uzrādījis labus pārdošanas rezultātus arī vietējā tirgū, pārsniedzot plānoto. 

Riga Black® Vodka ražošana “Latvijas balzamā” tika uzsākta pērnā gada nogalē. Jau decembrī Riga Black® Vodka pirmā eksporta partija tika nosūtīta uz Lielbritāniju, bet šogad jau uzsākts šī produkta eksports uz  Ķīnu. 

„Ķīna, bez šaubām ir interesants un perspektīvs tirgus, taču jāatzīst, ka arī ne vieglākais pārtikas un dzērienu eksportētajiem. Attiecība uz šo mūsu jaunāko degvīnu mēs cerīgi raugāmies uz Krieviju, kā uz nākamo eksporta tirgu, kur pašlaik notiek šī produkta reģistrācija, kas ir nepieciešama eksporta uzsākšanai,” norāda AS “Latvijas balzams” Pārdošanas nodaļas  direktors Justs Dzedons. 

J.Dzedons informē, ka maijā plānots prezentēt Riga Black® Vodka degvīnu starptautiskā dzērienu izstādē „London International Wine Fair” (Londona, 20-22. maijs) kopā ar citiem „House of Riga Black Balsam” produktiem.

Kā liecina produkta izplatītāju „SPI Distribution (Latvia)” dati, Riga Black® Vodka pārdošanas rezultāti šī gada pirmajā ceturksnī vietējā tirgū par 5% pārsniedza plānoto, ko ir izdevies panākt ražošanas, mārketinga speciālistu un citu iesaistīto pušu saskaņota un mērķtiecīga darba rezultātā.”

Februārī Riga Black® Vodka vides reklāmas kampaņa “Pilsēta atdzīvojas naktī” tika atzīta par labāko kampaņu Clear Channel stendos. Reklāmas eksperti atzinīgi novērtējuši vizuālā risinājuma lakonismu, kontrastu un skaidru zīmola komunikāciju.

Riga Black® Vodka aizsāk jaunizveidoto «House of Riga Black Balsam» izcilās kvalitātes zīmi, simbolizējot „Rīgas Melnā balzama” meistaru pieredzi dzērienu radīšanā. Degvīna augsto kvalitāti un tīro garšu nodrošina unikāla septiņu pakāpju filtrācija, tajā skaitā filtrācijas tehnoloģija ar aktīvo ogli, kurā iestrādāti sudraba joni. Šī tehnoloģija degvīna ražošanā „Latvijas balzamā” tiek izmantota pirmo reizi. 



Dana Hasana

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts