Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

08.11.2016

Kvalitatīvs laiks ar draugiem – laime, ko bieži aizmirstam

Kad pēdējo reizi satiki savus draugus un ģimeni, lai kopā pavadītu kvalitatīvu laiku? Ir pierādīts, ka tie, kas velta brīžus sev tuvajiem cilvēkiem, ir ne tikai laimīgāki, bet arī daudz mierīgāki un nosvērtāki. Būšana kopā ļauj izrauties no ikdienas rutīnas, kas ir īpaši svarīgi šajā aukstajā un tumšajā laikā.

Sper pirmo soli – uzaicini savus sen neredzētos draugus uz tikšanos! Vietai un laikam nav nozīmes, jo svarīgākā ir vēlme pavadīt laiku kopā. Ir divi veidi, kā organizēt tikšanos, – mājās vai kādā restorānā.

Lai gan tikšanās mājās šķiet praktiskāka un ērtāka, reizēm tomēr ir labi izrauties no ierastās vides un neapkraut sevi ar ikdienas rūpēm par ēdiena un dzēriena izvēli. Reizi pa reizei ir vērtīgi doties uz restorānu un palutināt sevi, jo arī tie nereti ir sarūpējuši kādu skaistu un izdevīgu piedāvājumu, lai vakars būtu ne tikai izklaidējošs, bet arī mazliet izglītojošs, tādējādi paceļot jaunu kvalitātes latiņu.  

Pašmāju blogeres Alīna Kellesa, Anna Turanova un Unika Annika restorānā Cloud Nine kopā ar Moët Hennessy zīmola vēstnesi Gintu Sniedzi un zīmola vadītāju Diānu Mercu ļāvās vienam no šiem vilinošajiem piedāvājumiem – šarmantajām Veuve Clicquot vakariņām.
Vakara gaitā varēja ne tikai ļauties burvīgām sarunām un aizmirsties no ikdienas, bet arī kopā ar Gintu Sniedzi iepazīt ēdiena un šampanieša saderību, tādējādi gūstot jaunu pieredzi tieši ar Veuve Clicquot šampanieti.
Tuvi cilvēki ir viens no priekšnoteikumiem, lai cilvēks būtu laimīgs, tāpēc mūsdienu skrejošajā laikmetā vienmēr ir svarīgi atcerēties par kvalitatīvu izraušanos no ikdienas, kam īpašu vērtību dod arī kādas mazas zināšanas, kuras nākamreiz jau var izmantot savā mājas ballītē. 

Aiga Bernsone
v

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts