Kulinārijas kursu un vīna degustāciju Kalendārs 2013. gada augusts un septembris
Kursu pamata programma un svarīgas piezīmes:
*Pavārkursu apmeklētāji šefpavāra pavadībā gatavo un mācās tēmai atbilstošus ēdienus, kurus šefpavārs izraugās atbilstoši savai kompetencei.
*Vīna degustācijas vakariņās vīnzinis stāsta un iepazīstina ar vīna paraugiem. Viesi nepiedalās ēst gatavošanas procesos. Ēdieni tiek gatavoti pieskaņojot tos vīnu garšu specifikai.
*Gardēžu vakariņās viesi bauda šefpavāru gatavotos ēdienus, kurus prezentā paši šefpavāri. Ēdieni tiek pasniegti kopā ar speciāli atlasītiem vīniem.
*Kursu kopējais ilgums: 3-4 stundas.
*Dalībniekiem tiek sagatavoti izdales materiāli un kursu norises vietā ir pieejams viss nepieciešamais aprīkojums.
*Kursa cena ir atkarīga no tēmas un ir norādīta pie atbilstošā kursa apraksta.
*Visos kursos dalībnieki nobauda sagatavotos ēdienus un ir iespēja nobaudīt ēdieniem atbilstošus vīnus degustācijas apjomā (neattiecas uz bērnu kursiem un Reiņa kulinārijas ABC)
Grupas lielums:
8 – 20 personas
Pieteikšanās:
Inese Neilande 27039379, e-pasts: inese@viesistaba.lv ;
Jānis Graudiņš 27003849, e-pasts: janis@viesistaba.lv