Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

29.08.2020

Konditorejas fabrika Pobeda Confectionery atklāj ekskursiju sezonu



Viena no modernākajām ražotnēm Latvijā - Pobeda Confectionery – atklāj ekskursiju sezonu un aicina visus interesentus iepazīt aizraujošo šokolādes tapšanas procesu. Ekskursanti Ventspilī izvietotajā fabrikā, kas ir aprīkota ar jaunākajām iekārtām, pusotras stundas laikā iepazīs visu šokolādes ražošanas procesu, sākot ar pupiņām līdz pat tāfelītēm, uzzinās, kādas ir kvalitatīvas šokolādes sastāvdaļas un degustēs dažādas tās šķirnes, piedalīsies fabrikas labāko tehnologu sagatavotā meistarklasē un varēs pagatavot savu īpašo šokolādes desertu. 

Iepazīšanās ar ražošanu sākas ar šokolādes galveno sastāvdaļu demonstrēšanu: fabrikas viesi redzēs, kā tiek maltas kakao pupiņas un kādā veidā no rīvēta kakao iegūst sviestu. Pēc tam ekskursija turpināsies ražošanas cehos. Ekskursijas dalībnieki uzzinās, kā strādā jaunākās iekārtas, un pārliecināties, cik liela nozīme šokolādes ražošanā ir tīrība. Visas tvertnes ir aprīkotas ar īpašiem filtriem, kuri novērš jebkuru, pat vissmalkāko cukura un kakao pulvera daļiņu nokļūšanu gaisā. Pēc sastāvdaļu glabāšanas telpu apskates ekskursanti redzēs īpašo staciju, kurā cukurs, piens, kakao pulveris un kakao sviests tiek samaisīts noteiktās proporcijās, lai dažu stundu laikā pārtaptu šokolādē. Par šiem un citiem modernas pasaulē vispopulārākā našķa ražošanas noslēpumiem var uzzināt ekskursijā fabrikā Pobeda Confectionery

“Mēs esam absolūti sava darba entuziasti un ar prieku pastāstīsim visas šokolādes ražošanas nianses. Tā, neskatoties uz augstajām tehnoloģijām un modernajām tendencēm, ir saglabājusi unikalitāti un pat zināmas burvestības. Ventspils rūpnīcā darbojas pasaulē vismodernākā šokolādes ražošanas līnija, kas ļauj strādāt labā līmenī un ievērot visas drošības prasības. Priecājamies par iespēju ar savu pieredzi un zināšanām dalīties ar mūsu pircējiem, jo mēs tos mīlam un uzskatām, ka mums ir jābūt atklātiem pret viņiem,” stāsta konditorejas fabrikas Pobeda Confectionery līdzīpašnieks un ģenerāldirektors Andrejs Muravjovs. 

Ekskursijas Ventspils fabrikā Pobeda Confectionery notiks, sākot ar septembri. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. 

Plašāka informācija un pieteikšanās: ekskursijas@pobedavkusa.com





Galerija

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts