Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

14.10.2016

Izstādē “SIAL 2016” Parīzē piedalās pārtikas ražotāji no Latvijas

Jau šo svētdien, 16.oktobrī sāksies starptautiskā izstāde „SIAL 2016”, kura ilgs līdz 20.oktobrim Francijas galvaspilsētā Parīzē.
Izstāde, kura sevi dēvē par lielāko pārtikas inovāciju izstādi pasaulē, iedvesmojot pārtikas ražotājus un patērētājus. Agroresursu un ekonomikas institūts (AREI) ar Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstu ir noorganizējis sešus Latvijas nacionālos kopstendus, kuros piedalīsies 31 dalībnieki, aizņemot kopējo platību 410 kvadrātmetru platībā. Šī izstāde notiek katru otro gadu Villepinte izstāžu centrā – Parīzē, Francijā. 

Latvijas uzņēmumi atradīsies sekojošās tematiskajās hallēs: 
Maizes un saldumu paviljonā- “Kārumu fabrika”, “Dobeles Dzirnavnieks”, “Mario” jeb “Baltās naktis”, “Biomeat”, “Dimdiņi”, “Daugulis un partneri”, “Indrāni”. 

Dzērienu paviljonā- “Mosenc”, “Very Berry”, “Ilgezeem”, “Cido grupa”, “Markol” jeb “Zaķumuižas ūdens”, “Apsara”. 

Gourmet paviljonā- “Premium Chocolate” jeb “NelleUlla”, “Skrīveru saldumi”, “Abavas dārzi”, “Rāmkalni Nordeco”. 

BIO paviljonā- “Lat Eko Food” jeb “Rūdolfs”, “Rāmkalni Nordeco”, “Jaunkrasts”, “Tukuma piens” jeb “Baltais”, “Milzu!”, “Felici” jeb “Musli Graci”. 

Piena, olu paviljonā divi stendi, kuros atradīsies- “Jaunpils pienotava”, “Limbažu siers”, “Smiltenes piens”, “Latvijas piens” jeb “Trikāta”, “Rūjienas saldējums”, “Balticovo”, “Cesvaines piens”. 

Horeca

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts