Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

15.04.2015

Izbaudiet īsta franču šampanieša "Piper-Heidsieck" garšu ar 5 ideāli piemeklētiem ēdieniem!

Restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis un slavenie Latvijas vīnziņi Einārs Zalcmanis un Irina Sjomočkin aicina Jūs uz šampanieša "Piper-Heidsieck" degustācijas vakaru. Īpašu atmosfēru uzburs franču melodijas dzīvā klavierspēle
Vairāk skatīt: šeit

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts