Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

14.09.2016

Izaicinājums jaunajam pavāram

Piesakies jauno pavāru konkursam "Uzlecošā zvaigzne".
Piesakies līdz 25. septembrim šeit:
 
https://www.manizurnali.lv/questionnairy/648745

 
Ja Tava kaislība ir ēst gatavošana un profesija ir pavārs, bet vēl neesi šefpavārs un neesi vecāks par 25 gadiem, Tev ir unikāla iespēja stažēties Francijā pie Martell šefpavāriem ERIC DANGER un PASCAL NEBOUT.

Žūrijā: Martell konjaka nama šefpavārs Ēriks Danžērs, Izdevniecības Žurnāls SANTA galvenā redaktore Santa Anča, Pavāru klubs/Latvian Chefs'Club valdes priekšsēdētāja Svetlana Riškova un Restorānu Servisa Skola vadītājs Māris Astičs.





Horeca

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts