Dining&Cooking vakariņas un meistarklase 2. novembrī
2. novembrī plkst. 18:00 gaidāmas jau piektās projekta Dining&Cooking vakariņas ar Gastronome šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova aizraujošo meistarklasi. Šoreiz būsiet aicināti izgaršot un labāk izprast šā brīža restorānu trendu №1 – svaigas zivis un jūras veltes ēdienos!
Pasākuma ēdienkartē iekļautie ēdieni ir ne tikai veselīgi, sātīgi un bez liekām taukvielām, bet arī lieliski izceļ produkta dabīgo garšu. Šis garšu ceļojums Jūs aizvedīs uz Peru, Havajām, Itāliju, Franciju un pat Meksiku!
Un Jums būs iespēja ne tikai baudīt izsmalcinātas vakariņas, bet arī smelties iedvesmu ēdienu tapšanas procesā, uzzināt daudz ko interesantu un pavadīt laiku lieliskā atmosfērā. Tādēļ aiciniet līdzi draugus un piektdienas vakars būs ne tikai izdevies, bet arī lietderīgi pavadīts! Īpaši, ja esat īstens gardēdis un vārds “gastronomija” Jums nav svešvārds.
ĒDIENKARTE:
CEVICHE - Akmeņasaris ar papaiju, kinzu, čili piparu un marinētiem sarkanajiem sīpoliem
AGUACHILE - Argentīnas garneles ar aso Jalapeno piparu, laima sulu, avokado un svaigu gurķi
CARPACCIO - Jūras ķemmīte, mango, čili, lociņi, gurķis, rukola
TARTARE - Skotijas lasis, jūras ķemmīte un avokado ar garneļu sviestu, apgrauzdētām kaņepju sēklām un tomātu želeju
AHI POKE - Dzeltenspuru tuncis medū, laima sulā un sezama eļļā ar rīsiem, čili, avokado, sarkanajām jūraszālēm un svaigu estragonu
Kokosa PANNA COTTA ar mango krēmu, laimu, mandeļu cepumiem un marakujas mērci
Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits vakariņās ar meistarklasi ir ierobežots un iepriekšēja rezervācija ir obligāta.
Norises vieta: Gastronome grilbārs, mc2, Krasta iela 68a, Rīga
Vakariņu un meistarklases cena: 53 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: 670 196 19
Vairāk šeit