Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

29.10.2018

Dining&Cooking vakariņas un meistarklase 2. novembrī

2. novembrī plkst. 18:00 gaidāmas jau piektās projekta Dining&Cooking vakariņas ar Gastronome šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova aizraujošo meistarklasi. Šoreiz būsiet aicināti izgaršot un labāk izprast šā brīža restorānu trendu №1 – svaigas zivis un jūras veltes ēdienos!

Pasākuma ēdienkartē iekļautie ēdieni ir ne tikai veselīgi, sātīgi un bez liekām taukvielām, bet arī lieliski izceļ produkta dabīgo garšu. Šis garšu ceļojums Jūs aizvedīs uz Peru, Havajām, Itāliju, Franciju un pat Meksiku!

Un Jums būs iespēja ne tikai baudīt izsmalcinātas vakariņas, bet arī smelties iedvesmu ēdienu tapšanas procesā, uzzināt daudz ko interesantu un pavadīt laiku lieliskā atmosfērā. Tādēļ aiciniet līdzi draugus un piektdienas vakars būs ne tikai izdevies, bet arī lietderīgi pavadīts! Īpaši, ja esat īstens gardēdis un vārds “gastronomija” Jums nav svešvārds.

ĒDIENKARTE:
CEVICHE - Akmeņasaris ar papaiju, kinzu, čili piparu un marinētiem sarkanajiem sīpoliem

AGUACHILE - Argentīnas garneles ar aso Jalapeno piparu, laima sulu, avokado un svaigu gurķi

CARPACCIO - Jūras ķemmīte, mango, čili, lociņi, gurķis, rukola

TARTARE - Skotijas lasis, jūras ķemmīte un avokado ar garneļu sviestu, apgrauzdētām kaņepju sēklām un tomātu želeju

AHI POKE - Dzeltenspuru tuncis medū, laima sulā un sezama eļļā ar rīsiem, čili, avokado, sarkanajām jūraszālēm un svaigu estragonu

Kokosa PANNA COTTA ar mango krēmu, laimu, mandeļu cepumiem un marakujas mērci


Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits vakariņās ar meistarklasi ir ierobežots un iepriekšēja rezervācija ir obligāta.

Norises vieta: Gastronome grilbārs, mc2, Krasta iela 68a, Rīga 
Vakariņu un meistarklases cena: 53 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: 670 196 19


Vairāk šeit







  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts